Libnet.ro
UNICEF

22:15

Zidurile prind din nou culoare la Sibiu. Line-up-ul SISAF 2017

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Zidurile prind din nou culoare la Sibiu. Line-up-ul SISAF 2017

Sibiu International Street ART Festival anunta cei 24 de artisti romani si 3 internationali care vor revitaliza orasul prin arta urbana la editia a III-a, desfasurata in perioada 3-9 iulie 2017. In acest an, primul Tur de Arta Stradala din Romania, care contine deja 31 de lucrari realizate in 11 locatii din Sibiu, va . continuă pe Ceaşca de Cultură

Petre Daea loveste din nou: Ministrul Agriculturii ii sfatuieste pe constructori sa foloseasca lana de oaie pentru izolarea cladirilor (VIDEO)

Petre Daea loveste din nou. Dupa ce a sustinut alegerea oii ca brand de tara, ministrul Agriculturii face noi declaratii halucinante. Daea ii sfatuieste pe constructori sa foloseasca lana de oaie pe.

FOTO. Donald Trump, din nou tinta glumelor pe Internet, dupa o postare neinteligibila pe Twitter. Glumele cu covfefe s-au tinut lant

Presedintele american Donald Trump a ajuns din nou tinta glumelor pe Twitter, dupa ce a postat pe reteaua de socializare un mesaj neinteligibil.

Decizia in dosarul lui Radu Mazare privind retrocedarea ilegala de terenuri a fost din nou amanata

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au amanat din nou decizia in dosarul in care fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare este acuzat de retrocedarea ilegala a unor terenuri,.

COVFEFE - Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a publicat un text neinteligibil (FOTO)

Covfefe -Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a transmis un mesaj neinteligibil Presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor din nou.

Dan Capatos a RABUFNIT din nou! Declaratie ACIDA despre Denisa Manelista: Continua incertitudinea. N-ar trebui sa...

Prezentatorul Dan Capatos aduce din nou in discutie starea de sanatate a Denisei Manelista si incertitudinea care s-a creat in jurul acestui subiect, potrivit cancan. ro. El a mai dat o.

Primarul din Baicoi, ramas fara mandat din cauza unei condamnari definitive, candideaza din nou la alegerile locale partiale

Fostul primar al orasului Baicoi, din judetul Prahova, Ciprian Statescu, ramas fara mandat in decembrie anul trecut in urma unei condamnari definitive pentru conflict de interese, candideaza din nou, sustinut de PNL. Statescu, pe numele caruia mai exista un dosar penal pentru abuz in serviciu, are trei contracandidati, intre care un fost director de supermarket si un medic veterinar, transmite News. ro.

Pacientii cu leziuni cerebrale se pot misca din nou cu puterea mintii

Noile tehnologii isi dovedesc utilitatea si la nivel medical, iar pacientii cu leziuni cerebraleisi pot recapata acum controlul asupra propriului corp printr-o interfata creier-computer. Persoanele care au avut un accident vascular cerebral ajung sa sufere de leziuni cerebrale severe care lepun piedici in desfasurarea activitatilor zilnice. insa o interfata creier-computer le-ar permitepacientilor sa aiba din [].

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )