Libnet.ro
UNICEF

10:46

Zilele, tot mai lungi, din cauza unui fenomen putin cunoscut. in cat timp vor ajunge la 25 de ore

B1 B1,
Zilele, tot mai lungi, din cauza unui fenomen putin cunoscut. in cat timp vor ajunge la 25 de ore

Acum 1,4 miliarde de ani, luna a orbitat mult mai aproape de planeta Pamant, potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Wisconsin si Madison. Asadar, o zi a avut numai 18 ore, cand corpul ceresc a fost mai . continuă pe B1

Descoperire uriasa facuta de cercetatori! Motivul pentru care zilele devin tot mai lungi

Cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin si Madison au descoperit ca, acum 1,4 miliarde de ani, luna a orbitat mult mai aproape de planeta Pamant. Astfel, o zi a avut numai 18 ore, cand corpul ceresc a.

Diagnostic CRUNT: in Vaslui, iN FIECARE ZI este depistata cel putin o persoana cu afectiuni PSIHICE, mai ales din cauza ALCOOLULUI

Statistici ingrijoratoare in Vaslui. Potrivit Directiei de Sanatate Publica, in fiecare zi este depistata cel putin o persoana cu afectiuni psihice in acest judet, cea mai mare pondere avand-o psihozele al.

SUA si retrag mai multi diplomati din China din cauza unui potential atac sonic

SUA si-au retras mai multi diplomati din China dupa ce ei au prezentat simptome similare cu cele confirmate de staff-ul diplomatic din Cuba, ceea ce a crescut ingrijorarile ca ar putea fi vorba de un atac sonic, scrie News. ro, care citeaza The Guardian.

SUA isi retrag mai multi diplomati din China din cauza unui potential atac sonic

SUA si-au retras mai multi diplomati din China dupa ce ei au prezentat simptome similare cu cele confirmate de staff-ul diplomatic din Cuba, ceea ce a crescut ingrijorarile ca ar putea fi vorba de un atac sonic, scrie The Guardian.

S-a scumpit forta de munca n Romnia. Firmele platesc tot mai mult pentru IT-isti n 2018

Patronii din Romania sunt nevoiti sa suporte costuri tot mai mari cu angajatii. in primele 3 luni ale anului 2018 costul orar al fortei de munca in forma ajustata dupa numarul zilelor lucratoare) a crescut cu 12,72% fata de aceeasi perioada a anului 2017, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui din cauza unor lucrari

Traficul pe Autostrada Soarelui este restrictionat, miercuri pana la ora 19. 00, atat pe sensul catre Bucuresti, cat si pe sensul catre Constanta, din cauza unor lucrari. Astfel, pana la ora 19. 00, pe.

Apa a devenit albastra pe Raul Ialomita, din cauza unei posibile poluari - VIDEO

Raul Ialomita a devenit albastru, in comuna damboviteana Aninoasa, din cauza unei posibile poluari. Directia Apelor Romane investigheaza cazul, dupa ce fotografiile au devenit virale pe.

Cei mai buni din lumea modei. Cine a castigat CFDA Awards 2018

Premiile CFDA 2018 au fost gazduite de Issa Rae la Muzeul Brooklyn. Evenimentul din acest an a onorat mai multe nume importante din industria modei americane - de la Naomi Campbell la Carolina Herrera, Diane von Furstenberg, Narciso Rodriguez si Kim Kardashian West.

Roland Garros: Cel mai asteptat meci din optimi nu va mai avea loc - Serena Williams s-a retras din cauza unei accidentari

Serena Williams a fost nevoita sa abandoneze inaintea meciului cu Maria Sharapova, din optimile turneului de la Roland Garros, din cauza unor probleme la muschiul pectoral drept, anunta organizatorii turneului de Grand Slam de la Paris.

Volkswagen spune ca vor urma opriri ale productiei la uzina sa principala din Wolfsburg, din cauza noilor teste de emisii

Grupul german Volkswagen a admis ca are probleme si ca vor urma inchideri temporare la uzina sa principala de la Wolfsburg, din cauza ca nu toate masinile pot respecta noile teste de emisii, mai stringente, care vor intra in vigoare la 1 septembrie. Noile standarde de testare dau rezultate de CO2 mai apropiate de emisiile din traficul real, iar grupul german spune ca va aplica opriri de productie ca sa nu se acumuleze stocuri la uzina, pana ce vor fi obtinute omologarile.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )