Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ziua cea mai lunga si noaptea cea mai scurta. Google marcheaza solstitiul de vara

Antena3 Antena3,
Ziua cea mai lunga si noaptea cea mai scurta. Google marcheaza solstitiul de vara

Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a sarbatori solstitiul de vara, eveniment ce marcheaza inceputul verii astronomice. Noul logo al motorului de cautare este reprezentat de o animatie cu cinci copii. continuă pe Antena3

FOTO Cea mai lunga parada Mazda. Pe cati kilometri s-a intins sirul Mazda MX-5.

Mazda a reusit sa doboare recordul mondial pe care il anunta la inceputul acestei luni. Nu mai putin de 683 Mazda MX-5 au fost conduse in coloana pe drumurile din Lelystad, Olanda in cadrul evenimentului MAX-5 2013, care astfel a intrat in Guinness Book of World Records, anunta Mazda Romania. Evenimentul, desfasurat pe 15 iunie, a adunat pe strazile din jurul centrului de teste RDW din Lelystad, nu mai putin de 1450 de participanti. Ultimul record de cea mai lunga parada de modele .

Solstitiul de vara 2013: 21 iunie este cea mai lunga zi a anului

Pe data de 21 iunie are loc solstitiul de vara, ceea ce inseamna ca soarele se ridicadeasupra orizontului la unghiul maxim.

Ministrii implicati in atragerea fondurilor UE au fost laudati de Ponta. Cea mai mare absorbtie s-a inregistrat la Agricultura

Ministrii responsabili de gestionarea fondurilor europene au primit laude din partea prim-ministrului Victor Ponta. Cea mai mare absorbtie a banilor europeni s-a inregistrat la Agricultura. Ministrul Agriculturii a.

Liviu Dragnea: Resedinta unei regiuni trebuie pusa in locul care asigura cea mai importanta functionalitate

Vicepremierul Liviu Dragnea afirma ca resedinta unei regiuni trebuie pusa in locul care asigura cea mai importanta functionalitate, iar criteriile dupa care va fi stabilita aceasta vor fi functionale.

Cea mai mare banca din Republica Moldova a ramas fara sefa

Natalia Vrabie, presedintele Moldova Agroindbank, cea mai mare banca din tara a demisionat. Consiliul Bancii urmeaza sa examineze cererea de demisie.

FOTO inedite: Cum arata cea mai mare DRONA MILITARA din Europa.

Compania italiana Piaggio Aero a prezentat, marti dimineata, la salonul aeronautic de la Paris, cea mai mare drona din Europa, denumita P. 1HH HammerHead. Noul model se bazeaza pe tehnologia aeronavei P. 180 Avanti II, produsa de aceeasi companie italiana, conform publicatiei Business Insider. Citeste si Cele mai puternice ARMATE din lume. Vezi ce diferente exista intre SUA, Rusia si China! Pentru acest model, proiectantii au marit anvergura aripilor si raza de actiune, iar pe fuselajul dronei .

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA in Bucuresti: Investitia Lufkin in Romania este cea mai mare investitie din istoria companiei

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA in Bucuresti, Duane C. Butcher, a declarat miercuri, cu ocazia deschiderii fabricii de utilaj petrolier Lufkin din comuna Aricestii Rahtivani, judetul Prahova, ca investitia pe care Lufkin Industries a facut-o in Romania este cea mai mare din istoria companiei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Ambasada SUA in Romania.

Regrete de la nunta: marturii ale cititorilor cu ce-ar fi schimbat acum la ziua cea mare, daca ar mai putea

Ziua nuntii devine un ideal pentru fete inca de sunt mici, iar baietii spera ca macar lucrurile sa decurga conform planului. Iar asta nu se intampla aproape niciodata. Prinsi in cursa nebuna a pregatirilor, mirii uita, deseori, care este scopul petrecerii si se lasa ghidati prea mult de familie sau prieteni.

Regrete de la nunta: marturii ale cititorilor cu ce-ar schimba acum la ziua cea mare, daca ar mai putea

Ziua nuntii devine un ideal pentru fete inca de cand sunt mici, iar baietii spera ca macar lucrurile sa decurga conform planului. Asta nu se intampla, insa, aproape niciodata. Prinsi in cursa nebuna a pregatirilor, mirii uita, deseori, care este scopul petrecerii si se lasa ghidati prea mult de familie sau de prieteni.

Media Fact Book 2013: Performance media, cea mai mare crestere a bugetelor de publicitate atrase in 2012

Piata de media din Romania a fost estimata la 303 mil. euro in 2012, in scadere cu 2-3% fata de anul precedent, unicul segment ce inregistreaza crestere fiind publicitatea online, cu o evolutie de 21%, incluzand Google, Facebook si Yahoo, fata de 2011.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )