Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua cea mai nebuna

Adevărul Adevărul,
Ziua cea mai nebuna

Yasmina Reza, fara doar si poate numele daca nu neaparat cel mai reprezentativ, oricum cel mai cunoscut al literaturii dramatice franceze de azi, a scris Zeul macelului prin 2005-2006. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor: Bayern - Sahtior 7-0! Cea mai grea infrangere pentru Mircea Lucescu, cea mai rapida eliminare

Bayern Munchen s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce-a transat clar partida retur cu Sahtior Donetk, scor 7-0! Cu vant rapid in pupa din partea unui arbitru scotian, echipa lui Guardiola s-a distrat cu oamenii lui Lucescu, fundasul ucrainean Kucker bifand cea mai rapida eliminare din istoria competitiei.

Cea mai buna ciorba de vita cu bors de casa

Daca nu tii post si vrei sa profiti de o bucata de carne pe care o ai in frigider, prepara cea mai buna ciorba de vita cu bors de casa.

Saracia este cea mai cruda forma de violenta sau a privi altfel spre ora de religie

Saracia este cea mai cruda forma de violenta, spunea Ghandi. in ultimile saptamini, s-a polemizat atit despre ora de religie incit impresia generala e ca aceasta e cea mai mare problema a Romaniei. O mobilizare fara precedent: de la BOR, una din cele mai importante isntitutii ale acestei tari, pina la jurnalisti de toate culorile si intelectuali de toate orientarile.

Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC: suma de 1.910.000 lei

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul Fotografii de familie, potrivit Mediafax.

Cristian Mungiu - cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC, de 1.910.000 lei. Lista completa a proiectelor alese pentru finantare

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul Fotografii de familie, potrivit Mediafax. Pe locul al doilea in topul finantarilor la sesiunea a II-a de concurs a CNC pe 2014 s-a clasat proiectul cinematografic Povestea iubirii, de Radu Mihaileanu, producator Libra Film Productions).

Regizorul Cristian Mungiu - cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul Fotografii de familie .

Reactia lui Mircea Lucescu dupa cea mai grea infrangere din cariera lui. Credeti ca a uitat de arbitri?

Bayern - Sahtior s-a terminat 7-0, pecetluind cea mai drastica infrangere din cariera de antrenor a lui Mircea Lucescu.

Ponta le-a spus investitorilor britanici ca avem la est un mare urs, care face rau multor state, dar ca Romania este cea mai stabila din regiune

Premierul Victor Ponta i-a asigurat pe investitorii britanici ca, desi la est este un mare, mare urs, care face rau altor tari care incearca sa se dezvolte democratic, Romania ramane cea mai stabila tara din regiune in care se poate investi, seful Guvernului amintind ca in acest an va reduce TVA.

Victor Ponta, investitorilor britanici: Avem la est un mare urs, dar Romania e cea mai stabila, reducem TVA

Premierul Victor Ponta i-a asigurat pe investitorii britanici ca, desi la est este un mare, mare urs, care pretinde ca doarme sau ca se apropie de teritoriul romanesc, facand rau altor state, Romania ramane cea mai stabila tara din regiune.

Marea Britanie ar putea deveni cea mai importanta economie europeana

Marea Britanie ar putea deveni cea mai importanta economie europeana in urmatorii 20 de ani, depasind Germania, a afirmat, ieri, vicepremierul Nick Clegg, liderul Partidului Liberal-Democrat din tara, informeaza Daily Mail, conform Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )