Libnet.ro
UNICEF

09:00

ZIUA COPILULUI. Cele mai tari evenimente din tara pentru copii de 1 Iunie

Antena3 Antena3,
ZIUA COPILULUI. Cele mai tari evenimente din tara pentru copii de 1 Iunie

Numeroase manifestari dedicate Zilei Internationale a Copilului sunt organizate vineri in orasele din tara, copiii fiind invitati sa participe la diferite concursuri, sa urmareasca spectacole. continuă pe Antena3

URARI de ZIUA COPILULUI. Cele mai frumoase mesaje pentru copilul tau

URARI de ZIUA COPILULUI. Cele mai frumoase sms-uri, urari si felicitari pentru cei mici. 1 Iunie este un alt prilej pentru a sarbatori copilaria si copiii. Pentru a aduce zambetul pe buzele celor dragi,.

MESAJE de ZIUA COPILULUI. Impresioneaza-ti copilul de 1 Iunie. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri si urari pentru micutul tau

URARI de ZIUA COPILULUI. Cele mai frumoase sms-uri, urari si felicitari pentru cei mici. 1 Iunie este un alt prilej pentru a sarbatori copilaria si copiii. Pentru a aduce zambetul pe buzele celor dragi,.

Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de 56. 800 de lei brut lunar si este incasata de un magistrat. A doua cea mai mare pensie din tara noastra e in valoare de 39. 144 lei brut si este .

FOTO Cum reusesc cele mai tari companii feroviare europene sa atraga calatori - Viteza, covor rosu, snitele, relaxare

In timp ce la noi trenurile au o imagine foarte proasta, fiind lente, neconfortabile si insuficiente, in Europa de Vest si Centrala multe companii au reusit sa atraga tot mai multi pasageri, aratand ca trenurile pot fi, nu doar rapide si curate, ci si amuzante. in Italia li se pune covorul rosu calatorilor business, la vagoanele restaurant din Cehia poti manca snitel sau gulas, alaturi de o bere buna, iar in Germania in unele trenuri exista personal care se asigura ca nu se vor plictisi copiii. Un raport arata care sunt cele mai de succes companii feroviare europene, dar si ce au facut pentru a dovedi ca trenurile nu s-au blocat undeva in trecut.

VIDEO Cele mai tari seriale, filme si documentare de vazut pe Netflix in iunie

Poate ca asteptai ultImul episod din Sense8 sau rezolvarea misterului din Scara. Si, daca ai urmarit primul sezon, in iunie poti afla in continuare Povestea lui Dumnezeu. Adevarul va recomanda cele mai interesante titluri pe care le puteti viziona pe Netlix in perioada 1-15 iunie.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Inima

In cabinetul unui medic din Moldova: Dumneata esti grav bolnav. Ai inima dilatata! Da di undi, e di la mama! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in trafic

Politistul opreste un preot. Parinte, ai baut ceva ? Doar apa ! Dar eu simt miros de vin. Iisuse, ai facut-o din nou! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bani de buzunar

Bula ii spune tatalui sau: Tata am doua intrebari! Prima: Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Iar a doua: De ce nu? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Soacra la coasa

Un ardelean merge cu soacra-sa la coasa. Ajung pe camp si la un moment dat incepe sa ploua si sa fulgere. Primul fulger cade langa ei. - No. Mai fulgera odata intre ei. - No, no. Fulgera inca.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Aparatul de taxat

Un oltean coboara o panta intr-un taxi, masina avand o viteza destul de mare. Deodata, soferul exclama: - Suntem pierduti! - De ce? intreaba olteanul. - Nu mai functioneaza franele si nu pot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )