Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua decisiva pentru ancheta din Caracal. Lucrul care va face lumina in cazul ororilor lui Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
Ziua decisiva pentru ancheta din Caracal. Lucrul care va face lumina in cazul ororilor lui Gheorghe Dinca

Rezultatele testelor ADN in cazul oaselor descoperite in padurea indicata de Dinca sunt singurele care pot demonstra daca ramasitele apartin Luizei sau altei victime. Este asigurarea data de medicul legist Da. continuă pe Antena3

Ziua decisiva in ancheta crimelor de la Caracal. Criminalistii vor scana curtea lui Gheorghe Dinca

Zi decisiva in ancheta crimelor de la Caracal. Criminalistii vor scanacurtea lui Gheorghe Dinca dupa ce au curatat-o cu doua excavatoare. Va fi folosit un scaner special poate vedea pana la cinci.

Remus Radoi: Liderii gruparii interlope, la cafea cu sefii Politiei din Caracal

Remus Radoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat in momentul disparitiei Alexandrei Macesanu, adolescenta sechestrata de Gheorghe Dinca, a dezvaluit intr-un interviu acordat in.

Remus Radoi, audiat de procurorii din Caracal

Remus Radoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat in momentul disparitiei Alexandrei, este audiat marti la Politia din Caracal. Acesta trebuie sa dea explicatii despre.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre ancheta crimelor din Caracal: Alexandra avea in ziua cand a disparut un ceas la care tinea foarte mult. Nimeni nu a facut nicio referire

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi detalii in cazul crimelor din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca fata avea in momentul in care a disparut un ceas la care tinea foarte mult si despre care anchetatorii nu.

Noi detalii din ancheta crimelor din Caracal. Anchetatorii fac descinderi la o firma de taximetrie din oras

Politistii au descins joi dupa-amiazp la o firma de taximetrie din Caracal. Anchetatorii vor sa vada daca Gheorghe Dinca ar fi putut folosi un taxi in ziua in care Alexandra a sunat la 112. Oamenii.

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. Cum au contaminat anchetatorii probele

Informatii incredibile vin din ancheta crimelor din Caracal. Se pare ca anchetatorii care au venit pentru prima data in casa ororilor au reusit sa contamineze probele, au lasat resturi de tigara pe jos. Cei.

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. DIICOT cauta reteaua lui Gheorghe Dinca in Italia

Noi informatii ies la iveala din ancheta crimelor din Caracal. Potrivit informatiilor, DIICOT a cerut informatii din Italia despre activitatea infractionala a lui Dinca. Totodata s-au cerut si detalii despre.

Rezultatele ADN pentru oasele din padurea de langa Caracal. Anuntul INML

INML va face publice rezultatele testelor AND pentru oasele gasite de anchetatori in padurea de langa Caracal, in urma pistei indicate de Dinca. Pana in acest moment, se cunoaste ca ramasitele apartin unei tinere cu varsta cuprinsa intre 15 19 ani. Dat fiind ca oamenii legii au gasit un femur aproape intreg, medicii legisti .

Coincidenta bizara in Politia din Caracal. Doi sefi care au fost anuntati in 24 iulie de disparitia Alexandrei, dar nu au facut nimic, si-au inaintat dosarele pentru pensionare

Coincidenta bizara in Politia din Caracal. Doi sefi, sot si sotie, care au fost anuntati in 24 iulie de disparitia Alexandrei, dar nu au facut nimic, si-au inaintat dosarele pentru.

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )