Libnet.ro
UNICEF

19:30

Rezultatele ADN pentru oasele din padurea de langa Caracal. Anuntul INML

Playtech Playtech,
Rezultatele ADN pentru oasele din padurea de langa Caracal. Anuntul INML

INML va face publice rezultatele testelor AND pentru oasele gasite de anchetatori in padurea de langa Caracal, in urma pistei indicate de Dinca. Pana in acest moment, se cunoaste ca ramasitele apartin unei tinere cu varsta cuprinsa intre 15 19 ani. Dat fiind ca oamenii legii au gasit un femur aproape intreg, medicii legisti . continuă pe Playtech

Ale cui ar putea fi oasele din padurea de langa Caracal, daca nu sunt ale Alexandrei Macesanu

Fragmentele osoase gasite in ultima locatie pe care Dinca le-a spus-o politistilor apartin ale unei alte fete decat Alexandra Macesanu. Victima este o tanara cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani. Ale cui ar putea fi? Exista o a treia victima? Ale cui ar putea fi oasele din padurea de langa Caracal DIICOT anunta ca expertiza .

Sorin Ovidiu Balan, despre oasele din padure: Nu apartin Luizei. Este cu siguranta o alta victima!

Junralistul de investigatie, Sorin Ovidiu Balan, a vorbit la Antena 3 despre rezultatele antropologice care arata faptul ca fragmentele osoase descoperite in padurea de langa Caracal sunt umane si apartin unei.

Ziua decisiva pentru ancheta din Caracal. Lucrul care va face lumina in cazul ororilor lui Gheorghe Dinca

Rezultatele testelor ADN in cazul oaselor descoperite in padurea indicata de Dinca sunt singurele care pot demonstra daca ramasitele apartin Luizei sau altei victime. Este asigurarea data de medicul legist Da.

O adolescenta de langa Caracal, marturii cumplite. La 16 ani pompierul Teculescu a vrut sa o racoleze

Detalii socante au fost scoase la iveala de o ancheta jurnalistica facuta de Libertatea, cu privire la reteaua de trafic de minore, din 2012, din Caracal. Monica, o femeie de 33 de ani din apropierea.

DIICOT: Oasele din padure nu ii apartin Alexandrei

In cursul zilei de marti a fost finalizata expertiza oaselor ridicate de anchetatori. in urma analizei INML, oasele ii apartin unei tinere cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani, dar nu Alexandrei. Stire.

Caz socant in Galati. Un politist aflat in concediu, batut mar din cauza cazului Caracal

Un politist din Bucuresti, aflat in concediu, a fost atacat de doi indivizi in Tecuci, judetul Galati. Se pare ca agresorii i-ar fi reprosat barbatului modul in care a intervenit Politia in cazul Caracal.

Tanarul care a gasit solutia pentru plasticul din ocean, premiat de Google

La nivel global, Google finanteaza mai multe competitii pentru adolescenti, prin care le ofera acestora ocazia sa rezolve probleme importante cu care se confrunta omenirea. intr-un astfel de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )