Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ziua genocidului rom, recunoscuta de PE

România Liberă România Liberă,
Ziua genocidului rom, recunoscuta de PE

Parlamentul European PE) a votat o rezolutie prin care a cerut mai multe eforturi pentru a pune capat discriminarii, discursurilor instigatoare la ura si infractiunilor motivate de ura impotriva romilor, precum si pentru a recunoaste ziua de 2 august ca zi de comemorare a holocaustului rom, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Parlamentul European a votat o rezolutie pentru recunoasterea zilei de 2 august ca zi de comemorare a holocaustului rom

Parlamentul European a votat o rezolutie prin care solicita recunoasterea zilei de 2 august ca zi de comemorare a holocaustului rom, precum si eforturi sporite pentri a opri discriminarea impotriva membrilor acestei.

Andrei Popescu: Justitia romaneasca in Parlamentul European, o ceata agresiva de parlamentari aflati la putere, care incearca sa gaseasca o cale de a mai taia din avantul justitiei

Dezbaterea romaneasca din parlamentul european pe tema luptei anticoruptiei si a Mecanismului de Cooperare si VerificareMCV) este conturat de jurnalistul Andrei Popescu ca o ceata agresiva de parlamentari.

Cristian Preda: Europarlamentarii PSD strang semnaturi sa inlocuiasca Realitatea TV cu Antena 3 la Parlamentul European

Europarlamentarul Cristian Preda a publicat pe contul lui de Facebook o lista cu semnaturi ale parlamentarilor PSD care cer inlocuirea Realitatii TV cu Antena 3 in grila de programe receptionate in Parlamentul European.

Europarlamentarii PSD vor sa se uite la Antena 3 in Parlamentul European

Europarlamentarul Cristian Preda a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca ultima initiativa a europarlamentarilor PSD vizeaza inlocuirea postului Realitatea Tv cu Antena 3 in grila de programe receptionate in birourile de la Parlamentul European.

Parlamentul European solicita Turciei sa recunoasca genocidul armean

Parlamentul European a incurajat Turcia, miercuri, sa recunoasca genocidul armean, la trei zile dupa declaratia Papei Francisc cu ocazia implinirii a o suta de ani de la masacru, scrie AFP. Liderii islamo-conservatori turci au respins insa miercuri in avans votul Parlamentului European care urmeaza sa se pronunte asupra unei rezolutii care evoca 'genocidul'.

Dan Nica afla daca isi pastreaza sau nu imunitatea: Parlamentul European, fara competente in acest caz

Europarlamentarul Dan Nica afla joi daca isi pastreaza sau nu imunitatea, informeaza B1 TV. Comisia pentru Afaceri Juridice din Parlamentul European discuta cererea procurorilor anticoruptie de urmarire penala.

Parlamentul European cere Turciei sa recunoasca genocidul armean

Parlamentul European PE) a adoptat, miercuri, o rezolutie prin care indeamna Turcia sa recunoasca genocidul impotriva armenilor, in contextul implinirii a 100 de la ani masacrul impotriva armenilor din Imperiul Otoman, relateaza Reuters, conform Mediafax.

Parlamentul European a adoptat o rezolutie prin care indeamna Turcia sa recunoasca genocidul impotriva armenilor

Parlamentul European a adoptat miercuri o rezolutie prin care indeamna Turcia sa recunoasca genocidul impotriva armenilor. Asta in contextul implinirii a 100 de la ani masacrul impotriva armenilor din Imperiul Ot.

Camera Deputatilor sustine ca Parlamentul European nu are competente in privinta ridicarii imunitatii lui Dan Nica

Conducerea Camerei a transmis, miercuri, referitor la imunitatea lui Dan Nica, ca Parlamentul European nu are nicio competenta in privinta ridicarii imunitatii in cazul eurodeputatului, informeaza Mediafax.

Kovesi, in Parlamentul European: Coruptia a reprezentat o problema sistemica in Romania. Evaluarile confirma cresterea eficientei DNA (VIDEO)

Procurorul sef al DNA, Laura Coduruta Kovesi a declarat marti, in cadrul unei dezbateri din Parlamentul European pe tema MCV, ca fenomenul coruptiei a reprezentat o problema sistemica pentru Romania si ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )