Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ziua Z pentru Sorina Pintea. in ce data va fi adusa la Curtea de Apel fosta sefa de la Sanatate prinsa cu spaga

Adevărul Adevărul,
Ziua Z pentru Sorina Pintea. in ce data va fi adusa la Curtea de Apel fosta sefa de la Sanatate prinsa cu spaga

Contestatia Sorinei Pintea impotriva deciziei de sambata seara a Tribunalului Bucuresti, cea prin care magistratii au decis incarcerarea acesteia pentru 30 de zile, se judeca pe data de 6 martie la Curtea de Apel. continuă pe Adevărul

Ambulanta, chemata pentru Sorina Pintea, in arest

O ambulanta a fost chemata duminica dimineata la Arestul Central din Capitala chiar pentru Sorina Pintea. Potrivit informatiilor, fostul ministru al Sanatatii a acuzat probleme de sanatate.

Descoperiti. Informatii exclusive din dosarul DNA pentru Sorina Pintea. Ce nu se leaga in acest dosar

Andreea Sava a dezvaluit informatii exclusive din dosarul DNA pentru Sorina Pintea, la emisiunea Descoperiti.

Subiectele zilei: Coronavirus, adevarat si fals: cele mai comune mituri, demontate; Cristian Tudor Popescu, ingrijorat de coruptovirus. Gazetarul a comentat flagrantul delict de mita pentru Sorina Pintea

In drum spre un nou razboi ruso-turc? O schimbare radicala s-a produs in conflictul ruso-turc privind Siria. Tensiunile intre Moscova si Ankara si riscurile pentru Europa. in tara asta si ca sa fii voluntar iti trebuie pile! Schizofrenia sociala sau cum iubim coruptia, dar ii uram pe corupti. Suntem un popor care sufera de.

Ambulanta pentru Sorina Pintea, la Arestul Central. Fostului ministru i s-a facut rau

Sorina Pintea a suferit un soc in Arestul Central si a fost nevoie de interventia unei ambulante. Fostul ministru s-a plans ca nu-si mai simte partea dreaptaa corpului. Medicii au efectuat mai multe inv.

Sorina Pintea, acuzata de luare de mita, afla vineri daca ramane in arest preventiv

Curtea de Apel Bucuresti va judeca, vineri, contestatia formulata de fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea fata de decizia de arestare preventiva. Pintea este acuzata de procurorii DNA ca a luat mita sumele de 10. 000 de euro si 120. 000 lei, bani ce reprezinta un procent de 7% din valoarea unui contract.

Sorina Pintea a fost retinuta. Procurorii DNA cer arestarea preventiva a fostului ministru

Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore. Procurorii anticoruptie cer arestarea preventiva a fostului ministru. Pinteaa fost adusa sambata dimineata la sediulDNAdin Bucuresti.

Sorina Pintea, audiata la DNA Bucuresti. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de luare de mita (VIDEO)

Sorina Pintea a fost adusa sambata dimineata la sediul DNA din Bucuresti pentru audieri. Fostul ministru al Sanatatii ar fi primit spaga pentru achizitionarea de echipamente medicale folosite la combaterea.

Sorina Pintea, adusa inapoi in arest dupa cateva ore petrecute la spital

Update: Sorina Pintea a revenit in arestul Politiei Capitalei dupa cateva ore petrecute la spital, unde ea solicitase de dimineata sa fie transportata, transmite Politia Romana intr-un comunicat.

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanataapoundii an Guvernul PSD, este audiata la sediul central al DNA

Fostul ministru al Sanataapoundii, Sorina Pintea, este audiata, sacentmbata, la sediul central al Direcapoundiei Naapoundionale Anticorupapoundie, antr-un dosar de corupapoundie, fiind adusa an cursul dimineapoundii, de anchetatori, cu mandat de aducere, de la Baia Mare, au precizat,.

Sorina Pintea, audiata la DNA. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost adusa in aceasta dimineata la DNA Bucuresti, unde este audiata de procurori intr-un dosar de luare de mita. Potrivit Digi 24, Pintea a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei sase dimineata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )