Libnet.ro
UNICEF

06:15

Subiectele zilei: Coronavirus, adevarat si fals: cele mai comune mituri, demontate; Cristian Tudor Popescu, ingrijorat de coruptovirus. Gazetarul a comentat flagrantul delict de mita pentru Sorina Pintea

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Coronavirus, adevarat si fals: cele mai comune mituri, demontate; Cristian Tudor Popescu, ingrijorat de coruptovirus. Gazetarul a comentat flagrantul delict de mita pentru Sorina Pintea

In drum spre un nou razboi ruso-turc? O schimbare radicala s-a produs in conflictul ruso-turc privind Siria. Tensiunile intre Moscova si Ankara si riscurile pentru Europa. in tara asta si ca sa fii voluntar iti trebuie pile! Schizofrenia sociala sau cum iubim coruptia, dar ii uram pe corupti. Suntem un popor care sufera de. continuă pe Hotnews

Coronavirus, adevarat si fals: cele mai comune mituri, demontate

Printre miturile referitoare la coronavirus se afla cele care sustin ca noul COVID-19 nu este mai periculos decat gripa, iar mastile faciale nu ofera niciun fel de protectie. Care este, de fapt, adevarul?.

Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Cetatenii romani au golit magazinele in ultimele zile. Din cauza infectiilor cu Covid-19 aparute in Italia recent, stocurile noastre au inceput sa scada. Directorul AMRCR face o declaratie in acest caz. Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, face un anunt in privinta .

Cele mai odioase mituri si adevaruri despre Nicolae Ceausescu. Crimele de la Casa Poporului

Ce facea un om normal pe vremea lui Ceausescu daca n-avea televizor sa se uite la coronavirus? Pai ce sa faca? Schimba retete sau il barfea pe cel mai iubit dintre conducatori. Chiuveta cu baterii din aur Subiecte erau garla de la faptul ca se spunea ca nu purta niciodata un costum de doua .

Din cauza coronavirusului a fost anulat unul dintre cele mai mari saloane de ceasuri ale Europei

Din cauza epidemiei de coronavirus nu se va mai tine salonul de orologerie de la Geneva care era programat intre 25 si 29 aprilie, scrie publicatia gmtpost. com. Diverse evenimente, mai ales sportive, au fost anulate din cauza crizei sanitare si au fost discutii si despre posibila anulare a salonului Auto de la Geneva, care incepe in 3 martie. Acesta se va tine insa.

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari, mesaje si felicitari pentru persoanele dragi

Mesaje de 1 Martie. Prima zi a primaverii este aproape. Trimite-le persoanelor dragi din viata ta mesaje cu prilejul Martisorului. Inspira-te de aici si transmite-le cele mai bune ganduri si cele mai calde urari cu ocazia venirii primaverii!.

Nicusor Dan: Cele mai multe companii municipale trebuie desfiintate; PMB trebuie sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, considera ca cele mai multe dintre companiile municipale trebuie desfiintate, astfel incat Primaria generala sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult, anunta Agerpres.

Indexul Ignorantei: Romania e a doua tara in care se inregistreaza perceptiile cele mai eronate (studiu)

Romania e a doua tara in care s-au inregistrat perceptiile cele mai eronate, conform Indexului Ignorantei. Pentru 2020, Turcia primeste premiul, putin dorit, de tara cu cele mai putin corecte perceptii. Top 3 este completat de Spania. Brazilienii sunt populatia cu estimarile cele mai apropiate de realitate, urmati de sud-coreeni si olandezi. Cea de-a doua editie a studiului Pericolele perceptiei arata estimarile eronate ale oamenilor din 32 de tari cu privire la proportia celor care mor din cauza bolilor, violentei, accidentelor sau din alte cauze.

Cele mai tari genti prezentate la Fashion Weeks 2020

Marii designeri ai lumii si-au prezentat recent, pe catwalk-urile de la Milano, Paris si New York, propunerile in materie de accesorii pentru toamna acestui an. Iata ce genti se vor purta in sezonul rece, conform celebrelor case de moda.

DUPA CE, IN 2019, A INREGISTRAT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA SA DE 200 ANI Wienerberger va propune cresterea dividendelor cu 20%

Grupul Wienerberger a inregistrat, anul trecut, cele mai bune rezultate din istoria sa de 200 ani, arata un comunicat de presa. Acesta arata ca veniturile la nivel de grup au crescut cu 5% pana la nivelul record de 3,5 miliarde euro. EBITDA, in conditii similare, a crescut semnificativ, cu 24%, pana la 587 milioane de euro. Cu o crestere EBITDA de 38%, pana la 610 milioane de euro, Wienerberger a depasit tinta de 600 milioane de euro stabilita pentru 2020.

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri pe care sa le trimiti celor dragi

Mesaje de 1 Martie. Felicitari de 1 Martie. Prima zi a primaverii poate fi un bun prilej de a le transmite, cu ocazia Martisorului, cele mai frumoase urari persoanelor dragi din familia ta, prietenelor sau colegelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )