Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ziua Unirii, sarbatorita la TVR cu programe si transmisiuni speciale

Adevărul Adevărul,
Ziua Unirii, sarbatorita la TVR cu programe si transmisiuni speciale

Ziua Unirii Principatelor Romane va fi sarbatorita la TVR pe 23 si 24 ianuarie, prin programe speciale, dedicate implinirii a 155 de ani de la acest eveniment. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta si 12 ministri se vor afla la Iasi de Ziua Unirii.

Premierul Victor Ponta si 12 ministri vor fi prezenti, vineri, la manifestarile organizate de Ziua Unirii in municipiul Iasi, informeaza Mediafax. Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a spus, intr-o conferinta de presa, ca la manifestarile de vineri, din municipiu, de 24 Ianuarie, prilejuite de implinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane, vor fi veni atat premierul Victor Ponta, cat si 12 ministri din Guvern. Este vorba despre vicepremierii Liviu Dragnea, Daniel Chitoiu si .

Primaria Iasi a anulat concertul de muzica populara de Ziua Unirii, ca urmare a tragediei din Apuseni

Primaria Iasi a anuntat anularea concertului de muzica populara programat, vineri dimineata, inaintea manifestarilor oficiale de Ziua Unirii, ce vor avea loc in oras, municipalitatea motivand ca nu poate.

Ziua Unirii Principatelor Romane va fi sarbatorita si in Baia Mare

Vineri, 24 ianuarie 2014, de la orele 11. 00, in fata Palatului Administrativ din Baia Mare va avea loc manifestarea cultural-artistica, dedicata sarbatoririi Unirii Principatelor Romane. Cu aceasta ocazie vor avea loc mai multe moment artistice, iar evenimentul se va incheia cu Hora Unirii.

Ziua Unirii la Slatina, sarbatorita cu depuneri de coroane si sarmale

Implinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor va fi celebrata vineri 24 ianuarie, in municipiul Slatina, prin organizarea unui program special, ce va include depuneri de coroane si jerbe de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, actiuni incheiate apoi cu defilarea Garzii de Onoare a orasului. De la ora 11. 00, pe esplanada, vor fi distribuite gratis aproape 2. 000 de sarmale, mamaliguta si vin fiert.

Activitati de Ziua Unirii, la Biblioteca Judeteana

Biblioteca Judeteana I. Radulescu Dambovita organizeaza, in zilele de 23 si 24 ianuarie 2014, activitati culturale dedicate Unirii Tarii Romanesti cu Moldova la 1859.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )