Libnet.ro
UNICEF

15:46

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun jucator din Franta

Online Sport Online Sport,
Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun jucator din Franta

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a fost votat cel mai bun jucator din prima liga de fotbal din Hexagon. continuă pe Online Sport

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din acest an in raport cu leul romanesc. Vezi cursul BNR

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din acest an in raport cu leul romanesc. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4,4295 lei pentru un euro. Un curs mai mic pentru euro a fost inregistrat la.

Castelul Bran, cel mai cunoscut castel din Romania, scos la vanzare

Castelul Bran, cea mai faimoasa fortareata din Transilvania, este de vanzare, dar nu intr-un mod traditional, cu agenti imobiliari, scrie cotidianul The Telegraph, ci intr-o maniera tacita, viitoarele oferte fiind, parca, asteptate doar.

Motorola Moto E ar putea fi cel mai bun telefon ieftin

Cu toate ca nu a fost inca anuntat oficial, Motorola Moto E a aparut deja pe un magazin virtual in cateva imagini ce ar putea fi autentice. De la achizitia Motorola de catre Lenovo, compania americana nu a mai lansat nici un smartphone nou, pana acum. Chiar daca este foarte probabil ca telefonul din imaginea de mai sus sa fi fost de mult ,,pe teava, acesta va ramane in istorie ca fiind primul Moto sub marca Lenovo. Motorola are planificat [].

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,.

Cel mai bun plan nutritional pentru vara. Slabeste inteligent si sanatos

Dacadietata nu dispune de acele alimente care sa determine o ardere rapida a grasimilor vei observa ca proiectul, referitor la pierderea a catorva kilograme care s-au acumulat in plus, nu se va incadra in.

Ibrahimovic, campion cu PSG, desemnat jucatorul anului in Ligue 1!

Zlatan Ibrahimovici, devenit de curand campion cu PSG in Franta, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai bun jucator al campionatului. Titlul i-a fost acordat de catre UNFP Uniunea Nationa;a a Fotbalistilor Profesionisti).

Cursul BNR a coborat la cel mai redus nivel din ultimele opt luni

Cursul de schimb publicat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut la 4,4295 lei/euro si a atins cel mai redus nivel din ultimele opt luni, intr-o piata cu rulaj redus si unde cotatiile s-au intors usor sub 4,43 lei/euro dupa primele ore de.

Victor Hanescu a coborat un loc in clasamentul ATP, dar ramane cel mai bine situat jucator roman

Tenismanul Victor Hanescu a coborat un loc in clasamentul ATP si se afla pe pozitia 81, cu 646 de puncte, fiind cel mai bine situat jucator roman in ierarhie, potrivit ATP World Tour. Adrian Ungur a coborat.

REVISTA PRESEI. Relatare din Ucraina: Artemivsk, cel mai fierbinte avanpost separatist

In Adevarul citim, vineri,o relatare din Ucraina: Din cel mai fierbinte avanpost separatist: Asteptam intariri din Slaviansk si vom ataca din nou.

FOTO Castelul Bran, cel mai cunoscut castel din Romania, scos la vanzare

Castelul Bran, cea mai faimoasa fortareata din Transilvania, este de vanzare, dar nu intr-un mod traditional, cu agenti imobiliari, scrie cotidianul The Telegraph, ci intr-o maniera tacita, viitoarele oferte fiind, parca, asteptate doar din partea unui anumit tip de persoane.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )