Libnet.ro
UNICEF

05:15

Zodiile care vor fi vedetele anului 2020. Ele vor avea noroc chior in dragoste, dar si castiguri financiare uluitoare

Adevărul Adevărul,
Zodiile care vor fi vedetele anului 2020. Ele vor avea noroc chior in dragoste, dar si castiguri financiare uluitoare

N-a mai ramas mult timp pana cand vom pasi in anul 2020, iar acesta se anunta a fi plin de realizari si bucurii pentru anumite zodii din horoscop. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Zodiile care vor fi singure de Revelion. Se despart chiar de sarbatori

Noapte dintre ani este unul dintre cele mai asteptate evenimente. Desi poate v-ati ales deja rochia mult visata sau cea mai frumoasa cravata, zodiacul nu indica semne prea bune pentru unii nativi. Acestia risca.

Cum arata cele mai noi vagoane de dormit europene care vor circula in Europa centrala din 2022

Austriecii de la OBB au prezentat cum vor arata cele mai noi vagoane de dormit si cusetele care vor circula din 2022 intre oarse mari din Europa centrala. Sunt cele mai moderne vagoane de pe trenurile de noapte europene si ofera chiar si un fel de mini-capsule, pentru ca cei de la cuseta sa aiba intimitate. Desi trenurile de noapte s-au imputinat masiv, austriecii de la OBB isi extind brand-ul Nightjet, dar cumpara vagoane ultra-moderne pentru a atrage clienti.

5 metode care vor ajuta orice sofer sa iasa din impas. Cum poti sa-ti dezaburesti rapid masina

Pe timpul iernii, aburirea geamurilor se dovedeste a fi o adevarata problema pentru conducatorii auto. Cei mai multi soferi se confrunta cu acest lucru constant in acest anotimp si asta pentru ca umiditatea aerului exterior scade, la fel si temperatura odata cu aceasta. Daca geamurile se aburescmai des decat ar trebui, e posibil sa faci .

Horoscop financiar 2020. Care sunt zodiile care vor castiga bani cu nemiluita in 2020

Anul 2020 aduce noroc in plan financiar pentru mai multe zodii, cel putin in plan financiar. Altele, insa, vor fi nevoite sa munceasca mult ca sa castige bani.

O delegatie a FMI va veni in Moldova la inceputul anului 2020

O delegatie a Fondului Monetar International va avea o vizita in Republica Moldova in perioada ianuarie-februarie 2020. Premierul Ion Chicu si seful misiunii FMI pentru Republica Moldova, Ruben Atoyan, au convenit luni, 25 noiembrie, in cadrul unei intalniri, pasii necesari pentru extinderea programului cu FMI, care expira in luna martie 2020, transmite IPN.

HOROSCOPUL saptamanii 25 noiembrie - 1 decembrie. Zodiile care au o saptamana perfecta - SAGETATORII se pun pe primul plan

Saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Incepi sa vezi toate lucrurile bune pe care ti le ofera viitorul. Pentru a-ti indeplini.

Au fost anuntate finalistele pentru Masina Anului 2020 in Europa - in lista scurta este si Ford Puma produs la Craiova

Cele sapte finaliste ale competitiei European Car of The Year 2020 au fost anuntate, iar in lista se gasesc modele diverse, de la Ford Puma produs la Craiova, pana la primul model electric al Porsche, Taycan, masina de peste 100. 000 de euro. Lista nu duce lipsa nici de modele de volum - Peugeot 2018 si Renault Clio - dar cuprinde si Tesla Model 3.

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii ale anului 2020. Castiguri financiare uriase si iubire din plin!

Anul 2020 se anunta a fi unul senzational, cel putin pentru unele zodii, intrucat pe 3 decembrie Jupiter, planeta norocului, va intra in Capricorn, unde va ramane pentru doi ani si jumatate. Langa .

Ministrul de Interne ii avertizeaza pe cei care vor sa comita fraude electorale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a lansat un avertisment in atentia persoanelor care ar fi.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Toti soferii care vor transporta buletinele de vot, verificati de politisti cu aparatul alcooltest

Toti soferii care efectueaza transportul buletinelor catre sectiile de votare din Bucuresti vor fi testati cu aparatele alcooltest, politistii urmand sa verifice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )