Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministrul de Interne ii avertizeaza pe cei care vor sa comita fraude electorale

România Liberă România Liberă,
Ministrul de Interne ii avertizeaza pe cei care vor sa comita fraude electorale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a lansat un avertisment in atentia persoanelor care ar fi. continuă pe România Liberă

5 metode care vor ajuta orice sofer sa iasa din impas. Cum poti sa-ti dezaburesti rapid masina

Pe timpul iernii, aburirea geamurilor se dovedeste a fi o adevarata problema pentru conducatorii auto. Cei mai multi soferi se confrunta cu acest lucru constant in acest anotimp si asta pentru ca umiditatea aerului exterior scade, la fel si temperatura odata cu aceasta. Daca geamurile se aburescmai des decat ar trebui, e posibil sa faci .

CTP explica ce voturi a luat Klaus Iohannis de la ceilalti candidati. 92,5 din cei care au votat USR l-au ales!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul alegerilor si victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis. in opinia sa, Klaus Iohannis a obtinut si voturile de la unii contracandidati din primul tur, in frunte cu USR. Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. intre altele, gazetarul .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Gabriel Zetea (PSD): Am votat si azi cu cei care au ajutat cu adevarat judetul nostru

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a precizat pe pagina sa de Facebook ca a votat, alaturi de sotia sa, pentru cei care au ajutat cu adevarat judetul.

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat.

Cristian Tudor Popescu, critici dure pentru cei care nu au votat: ii intreb: nu pute pamantul sub ei?

Cristian Tudor Popescu vine cu critici dure la adresa celor care nu au votat la turul doi al alegerilor prezidentiale. M-am uitat din nou cu tristete la distributia de varsta la vot. Nu au au inteles.

Viorica Dancila ii spulbera sperantele lui Klaus Iohannis: Cei care l-au votat in turul I, s-ar putea sa...

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi seara ca presedintele Klaus Iohannis nu a luptat deloc pentru romani. Este o competitie intre un candidat dictator si unul care este pentru romani. Eu.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Toti soferii care vor transporta buletinele de vot, verificati de politisti cu aparatul alcooltest

Toti soferii care efectueaza transportul buletinelor catre sectiile de votare din Bucuresti vor fi testati cu aparatele alcooltest, politistii urmand sa verifice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )