Libnet.ro
UNICEF

15:45

Zodiile cele mai greu incercate in luna mai

Antena3 Antena3,
Zodiile cele mai greu incercate in luna mai

Horoscop. Daca pana acum s-au bucurat de noroc din plin si fericire la cote maxime, in luna mai, cateva semne zodiacale vor fi puse la incercare de catre Univers. Ele nu vor mai beneficia de energia planetelor s. continuă pe Antena3

Horoscop. Zodiile care vor fi greu incercate in luna mai

Patru semne zodiacale nu vor mai beneficia de energia planetelor si vor fi nevoite sa faca fata unor provocari de durata, in special din a doua jumatate a lunii. Afla daca te numeri printre.

Banca Mondiala: in 2025, cele mai sarace regiuni din Romania, Polonia, Bulgaria si Ungaria le vor depasi pe cele cu crestere redusa

Raportul Bancii Mondiale Rethinking Lagging Regions arata ca cele mai sarace regiuni din Romania, Polonia, Ungaria si Bulgaria vor fi in medie mai bogate decat regiunile cu crestere redusa din Italia, Spania, Portugalia si Grecia, pana in 2025, daca vor continua tendintele din ultimul deceniu.

Cele mai incredibile rochii de la MET GALA

Nu exista eveniment mai spectaculos decat MET Gala in industria modei, iar aparent, deviza vedetelor care participa este normal is boring. Noi am selectat cele mai incredibile rochii pe care celebritatile le-au purtat, pana acum.

Influenta tehnologiei asupra industriei financiar bancare. Cele mai recente tendinte in Fintech, blockchain, ICO si cryptomonede, analizate la iCEE.fest

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate transformarilor pe care tehnologia le provoaca in economie, iCEE. fest 2018 aduce din nou in prim plan discutiile despre viitorul banilor si al industriei financiar bancare.

FOTOGALERIE Rusia si etaleaza cele mai noi arme, sub privirile lui Vladimir Putin, la parada militara dedicata victoriei mpotriva Germaniei naziste

Rusia si-a etalat miercuri cele mai noi arme, printre care avionul de generatia a cincia Su-57, avioane Mig-31 dotate cu racheta hipersonica Kinjal si, in premiera, drone de fabricatie ruseasca, la Moscova, in fata presedintelui Vladimir Putin, in cadrul unei parade militare dedicate sarbatoririi a 73 de ani de la victoria Uniunii Sovietice impotriva Germaniei naziste, scrie AFP.

Cum va fi impactata industria financiar bancara de tehnologie? Cele mai recente tendinte n Fintech, blockchain, ICO si cryptomonede sunt analizate n cadrul iCEE.fest 2018

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate transformarilor pe care tehnologia le provoaca in economie, iCEE. fest 2018 aduce din nou in prim plan discutiile despre viitorul banilor si al industriei financiar bancare.

Met Gala 2018: cele mai cool si controversate accesorii

Creatorii si consultantii de moda au impresionat inca o data si au organizat o adevarata expozitie in miscare pe covorul rosu. In ciuda temei cu o tenta puternic religioasa, vedetele au imbinat tinute sexy cu accesorii bisericesti si chiar. papale.

Cele mai tari aplicatii de mobil din Google Play

Compania Google a desemnat, marti, cele mai bune aplicatii realizate de developeri independenti, prezente in magazinul sau, Play. Ajunsa la cea de-a treia editie in 2018, ceremonia Google Play Award a premiat aplicatii pentru telefoanele mobile cu sistem Android nu doar pentru ca ofera experiente placute utilizatorilor, ci si pentru ca au un efect pozitiv in comunitatile lor.

Un virus inrudit cu HIV provoaca leucemie. Cele mai multe cazuri din Europa, inregistrate in Romania

Un virus inrudit cu HIV, virusul HTLV-1, face ravagii in lume, 40% din populatia aborigena din nordul Australiei imbolnavindu-se din cauza acestuia, iar in Europa, cele mai multe cazuri fiind inregistrate in.

Un virus inrudit cu HIV provoaca boala care a ucis-o pe fiica lui Marius Teicu. Cele mai multe cazuri, inregistrate in Romania.

Un virus inrudit cu HIV, denumit HTLV-1 provoaca leucemie, cele mai multe cazuri din Europa fiind inregistrate in Romania. Virusul este putin studiat, cu toate ca a fost descoperit inaintea virusului HIV. Aces.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )