Libnet.ro
UNICEF

17:45

Zodiile cu noroc in dragoste in luna mai. Iubirea le va aduce cele mai mari bucurii

Adevărul Adevărul,
Zodiile cu noroc in dragoste in luna mai. Iubirea le va aduce cele mai mari bucurii

Luna mai aduce multa dragoste pentru trei zodii. incepe o perioada de relaxare si liniste in familie, dar si multe surprize. Iata care sunt cele trei zodii cu noroc in dragoste in luna mai. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Zodiile care dau lovitura in luna mai. Au noroc in toate planurile

Luna mai va sta pentru multi nativi sub semnul norocului. Lor le va merge bine in toate, chiar daca ocazional vor intampina si unele neplaceri. Taur in aceasta luna,iti vei.

AJOFM: Trei cursuri de formare profesionala, organizate in luna mai

Peste 42 de persoane, aflate in cautarea unui loc de munca au ocazia sa obtina calificari gratuit in luna mai 2019. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) din demareaza, in luna mai, 3 cursuri de formare profesionala pentru 42 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

VREMEA. Prognoza meteo din batrani pentru luna mai

VREMEA din batrani, cu MihaiVoropchievici. Luna mai debuteaza cu vreme frumoasa. VREMEAin perioada 1-4 mai este senin, vremea este frumoasa. Din data de 5 pana in 9 e racoare, din 10 pana i.

HOROSCOP RUNE pentru luna mai 2019, cu Mihai Voropchievici. Previziunile runelor pentru fiecare zodie

Runele pentru luna mai, prentru fiecare zodie in parte, au fost prezentate sambata, la emisiuneaAdevaruri ascunse, de la Antena 3, de cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici. HOROSCOP BERBEC pentru luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )