Libnet.ro
UNICEF

17:00

Zubin Mehta, unul dintre cei mai mari dirijori ai lumii, se retrage din activitate (VIDEO)

B1 B1,
Zubin Mehta, unul dintre cei mai mari dirijori ai lumii, se retrage din activitate (VIDEO)

Marele dirijor Zubin Mehta a anuntat ca se retrage. Director Muzical al Filarmonicii din Israel de aproape 40 de ani, Mehta a fost unul dintre cei mai buni dirijori ai lumii care au luat parte la Festivalul George. continuă pe B1

Zubin Mehta, noul director onorific al Festivalului Enescu, isi anunta retragerea din Filarmonica Israelului EXCLUSIV

Legendarul dirijor Zubin Mehta si-a anuntat luni retragerea din calitatea de director muzical al Orchestrei Filarmonice a Israelului, care va deveni efectiva in luna octombrie 2019.

Surse: Unul dintre cumnatii lui Sevil Shhaideh ar avea interdictie de intrare pe teritoriul Uniunii Europene

Unul dintre fratii lui Akram Shhaideh, sotul lui Sevil Shhaideh, propunerea de premier a coalitiei PSD - ALDE, ar avea interdictie de a intra in spatiul Uniunii Europene, insa motivul acestei masuri nu este clar.

Simona Halep povesteste unul dintre momentele penibile de pe terenul de tenis

Simona Halep a recunoscut care este unul dintre momentele penibile de pe terenul de tenis prin care a trecut, de-a lungul carierei sale. Tenismena aminteste de episodul din cadrul meciului cu Karolina Pliskova, din.

Una dintre cele mai frumoase actrite a frant inimile tuturor. Aceasta s-a casatorit in secret cu iubitul ei celebru (FOTO)

Una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Margot Robbie, si-a lasat admiratorii fara speranta atunci cand a anuntat ca si-a unit destinul oficial cu iubitul sau, Tom Ackerley. Cei doi.

Topul televiziunilor care au primit cele mai mari amenzi de la CNA in 2016 si motivele pentru care au fost sanctionate

Antena 1 a primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) in anul 2016, fiind urmat de Kanal D si Realitatea TV.

Peste 6.000 de someri, angajati in 2016. Cei mai multi sunt barbati de la tara

De la inceputul anului si pana pe 30 noiembrie, au fost incadrate, la nivel national, aproximativ 250. 000 de persoane. Cei mai multi calaraseni care si-au gasit un loc de munca de la inceputul anului si pana in prezent provin din mediul rural, iar barbatii au depasit numarul femeilor care au fost angajate.

Sentinta finala intr-unul dintre cele mai ample dosare de inselaciune din Iasi. Regele mansardelor a primit 14 ani de inchisoare pentru ca a tepuit 73 de ieseni

Afaceristul iesean Teodor Coman fost Simileac), supranumit si regele mansardelor, a primit o condamnare de 14 ani de detentie, dupa ce a tepuit peste 70 de ieseni in urma cu zece ani. Coman executa deja o pedeapsa de doi ani si opt luni de inchisoare in Penitenciarul Jilava, tot intr-un dosar de inselaciune. Totodata, cei care i-au fost complici in afacerea cu mansardele au fost condamnati la pedepse de sapte si zece ani de inchisoare.

RAZBOI intre BRAD si ANGELINA! LUPTA dintre cei doi pentru custodia copiilor e tot mai APRIGA

Lupta dintre Brad Pitt si Angelina Jolie a ajuns la un alt nivel. Celebrul actor a solicitat ca docuemntele privind cei sase copii ai lor sa fie sigilate. Si asta pentru ca mai multe informatii private s-au scurs.

Invata de la cei mai buni: discursuri TED despre succes in afaceri si strategii de business

O parte dintre discursurile de la faimoasele conferinte TED Talks sunt focusate pe strategii de business. Lideri importanti din intreaga lume vorbesc despre cum sa iti motivezi echipa sau pe tine insuti, cum sa lansezi si sa conduci un business de.

Una dintre cele mai SEXY ASISTENTE TV, MAMA DE GEMENI (FOTO)

Fosta asistenta TV Marina Dina s-a facut fata de casa. Aceasta a hotarat sa dea distractia din cluburi pe rolul de mama, iar acum se pregateste sa-i intampine pe cei mici, Marina.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )