Libnet.ro
UNICEF

07:30

Una dintre cele mai SEXY ASISTENTE TV, MAMA DE GEMENI (FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai SEXY ASISTENTE TV, MAMA DE GEMENI (FOTO)

Fosta asistenta TV Marina Dina s-a facut fata de casa. Aceasta a hotarat sa dea distractia din cluburi pe rolul de mama, iar acum se pregateste sa-i intampine pe cei mici, Marina. continuă pe B1

Una dintre cele mai frumoase actrite a frant inimile tuturor. Aceasta s-a casatorit in secret cu iubitul ei celebru (FOTO)

Una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Margot Robbie, si-a lasat admiratorii fara speranta atunci cand a anuntat ca si-a unit destinul oficial cu iubitul sau, Tom Ackerley. Cei doi.

BASESCU TAXEAZA IPOCRIZIA PSD-istilor: Daca eu procedam precum Dragnea, probabil ca eticheta de TRADATOR de neam si tara ar fi fost una dintre cele mai blande

Liderul PMP Traian Basescu i-a pus la zid pe social-democrati, dar si pe sustinatorii lor, pentru ipocrizia de care dau dovada in ultimele zile, de cand Liviu Dragnea a propus-o pe Sevil Shhaideh.

CEA MAI SEXY PREZENTATOARE TV. Cum a putut sa apara in emisiune....ARATA DEMENTIAL! (FOTO)

Susan Almeida prezinta vremea la un canal sud-american. Aceasta este una dintre cele mai frumoase fete de pe sticla. Ultima emisiune prezentatata de ea a avut un rating incredibil.

Decizie definitiva. Dupa 13 ani de procese, una dintre cele mai importante cladiri din Oradea ramane in proprietatea judetului Bihor

Fostul Palat al Finantelor ulterior Policlinica Mare), cladire de patrimoniu din Oradea, revendicat de Ordinul Calugarilor Mizericordieni, ramane in proprietatea judetului Bihorprintr-o hotarare definitiva a inaltei Curti de Casatie si Justitie, data in 15 decembrie.

Scafandrii militari au gasit una dintre cutiile negre ale avionului Tupolev prabusit in Marea Neagra

Echipele de cautare au gasit una dintre cele doua cutii negre ale avionului Tupolev care s-a prabusit duminica in Marea Neagra la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul din Soci, au relatat pentru agentia TASS surse din cadrul anchetei, potrivit Russia Today, citata de Agerpres.

Cele mai longevive cupluri isi reinnoiesc juramintele. Nunta de aur pentru pensionarii care se iubesc de 50 de ani

54 de cupluri din municipiul Calarasi care au aniversat 50 de ani de casatorie, in acest an, vor spune din nou Da, in fata ofiterului de stare civila. Reinnoirea juramintelor va avea loc pe 27 decembrie, la ora 13. 00, launul dintre cele mai luxoase hoteluri din Calarasi.

Autoritatile ruse au GASIT una dintre CUTIILE NEGRE ale avionului militar PRABUSIT in Marea Neagra (VIDEO)

Autoritatile ruse au recuperat una dintre cutiile negre ale avionului militar care s-a prabusit duminica in Marea Neagra, informeaza RT. in cursul operatiunilor de cautare, una dintre.

ANAF a intrat in comertul cu icoane si iconite cu chipul lui Arsenie Boca. Are cele mai mici preturi

ANAF Agentia Nationala de Administrare Fiscala) vinde aproximativ 50 de tipuri de produse pe care este imprimat chipul lui Arsenie Boca. Cele mai multe dintre acestea sunt icoane si tablouri de diverse marimi, insa printre produsele disponibile la.

ANAF a intrat in comertul cu icoane cu chipul lui Arsenie Boca. Are cele mai mici preturi

ANAF Agentia Nationala de Administrare Fiscala) vinde aproximativ 50 de tipuri de produse pe care este imprimat chipul lui Arsenie Boca. Cele mai multe dintre acestea sunt icoane si tablouri de diverse marimi, insa printre produsele disponibile la.

Sentinta finala intr-unul dintre cele mai ample dosare de inselaciune din Iasi. Regele mansardelor a primit 14 ani de inchisoare pentru ca a tepuit 73 de ieseni

Afaceristul iesean Teodor Coman fost Simileac), supranumit si regele mansardelor, a primit o condamnare de 14 ani de detentie, dupa ce a tepuit peste 70 de ieseni in urma cu zece ani. Coman executa deja o pedeapsa de doi ani si opt luni de inchisoare in Penitenciarul Jilava, tot intr-un dosar de inselaciune. Totodata, cei care i-au fost complici in afacerea cu mansardele au fost condamnati la pedepse de sapte si zece ani de inchisoare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )