Libnet.ro
UNICEF

08:31

Accident grav in judetul Constanta. Patru persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Constanta. Patru persoane au fost ranite

Un grav accident a avut loc, marti, pe DN3, la iesirea din localitatea Viisoara, din judetul Constanta. Cel putin o persoana a ramasincarcerata, o alta persoana este in stare de coma si. continuă pe Antena3

Constanta: Patru persoane, intre care un copil de patru ani, ranite intr-un accident rutier; una dintre victime, preluata de elicopterul SMURD

Patru persoane, printre care si un copil de patru ani, au fost ranite marti dupa-amiaza intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta si in care au fost implicate doua autoturisme, relateaza News. ro. La fata locului s-a deplasat si elicopterul SMURD, care a preluat una dintre victime.

Accident grav in judetul Valcea. Opt persoane au fost ranite

Opt persoane au fost ranite intr-un accident rutier, produs in noaptea de duminica spre luni, in localitatea valceana Francesti. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ.

Accident grav in judetul Salaj. Un tanar a murit, doi sunt raniti

Un tanar de 23 de ani a murit si doi au fost raniti, marti dimineata, intr-un grav accident rutier produs in judetul Salaj. Victimele au fost lovite de un autoturism condus de un adolescent care nu avea permis de conducere si era sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident grav in judetul Salaj, provocat de un adolescent baut si fara permis. Un tanar a murit, doi sunt raniti

Un tanar de 23 de ani a murit si alti doi au fost raniti, marti dimineata, intr-un grav accident rutier produs in judetul Salaj. Victimele au fost lovite de un autoturism condus de un adolescent care nu avea permis de conducere si era sub influenta bauturilor alcoolice.

Tragedie de Craciun. Om spulberat de masina. Alte patru persoane au fost grav ranite

Un accident foarte grav a avut loc astazi in Cluj-Napoca. O persoana a decedat si alte patru au fost ranite. Accidentul a avut loc in jurul orei 13, pe Calea Baciului de la intrarea in.

VIDEO Incendiu la Zoo din Londra: cateva persoane au fost ranite usor, un porc furnicar a murit

Gradina Zoologica din Londra a fost inchisa temporar, dupa ce, in urma unui incendiu care a izbucnit sambata dimineata, cativa angajati au fost raniti, unul ajungand la spital si alti opt primind ingrijiri la fata locului. Un porc furnicar a murit in incendiu, informeaza news. ro citand bbc. com.

VIDEO Incendiu la Gradina Zoologica din Londra: cateva persoane au fost ranite usor, un porc furnicar a murit

Gradina Zoologica din Londra a fost inchisa temporar, dupa ce, in urma unui incendiu care a izbucnit sambata dimineata, cativa angajati au fost raniti, unul ajungand la spital si alti opt primind ingrijiri la fata locului. Un porc furnicar a murit in incendiu, informeaza bbc. com.

Accident grav in judetul Hunedoara: A fost declansat planul rosu de interventie(VIDEO)

Un accident grav s-a produs in judetul Hunedoara, unde un TIR a lovit un microbuz. Mai multe persoane au fost ranite grav, informeaza B1 TV. Totul s-a intamplat sambatp dimineata,.

Incendiu la Gradina Zoologica din Londra: Cel putin un animal a murit si mai multe persoane au fost ranite (VIDEO)

S-a dat alarma la Gradina Zoologica din Londra, acolo unde a izbucnit un incendiu. Un animal a murit, iar mai multe persoane au fost ranite. Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea focului, informeaza BBC.

Accident grav: Sase persoane ranite intr-un accident pe DN 17, in judetul Suceava. Traficul a fost reluat

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut duminica pe DN 17, in zona localitatii Pojorata din judetul Suceava, traficul rutier in zona desfasurandu-se pe un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )