Libnet.ro
UNICEF

11:45

Avram Iancu, romanul care a cucerit Marea Neagra. Mesajul emotionant dupa cursa de 700 de kilometri spre Istanbul

Adevărul Adevărul,
Avram Iancu, romanul care a cucerit Marea Neagra. Mesajul emotionant dupa cursa de 700 de kilometri spre Istanbul

Dupa aproape doua luni de la inceperea marii sale aventuri, Avram Iancu a inotat aproape 700 de kilometri in Marea Neagra si a ajuns la destinatie. continuă pe Adevărul

Campionul Iancu Avram a strabatut inot Marea Neagra, de la Sulina la Istanbul: Dumnezeu a inzestrat poporul roman cu un ADN puternic

Iancu Avram, temerarul roman care sparge bariere la inotat, a ajuns la destinatie. El a strabatut inot Marea Neagra de la Sulina la Istanbul.

Bibliotecarul Avram Iancu a reusit un nou record: a strabatut not distanta de la Sulina la Istanbul

Bibliotecarul Avram Iancu, din Hunedoara, a reusit, miercuri, sa ajunga la Istanbul, in Turcia, dupa ce a parcurs inot cei 680 de kilometri, stabilind, astfel, un nou record, dupa ce reusise sa strabata Dunarea fara costum de neopren.

Petrolistii din Marea Neagra trebuie sa sprijine combinatele de ingrasaminte

Romania ar putea utiliza o parte importanta din gazele din Marea Neagra pentru a produce ingrasaminte chimice, iar companiile care extrag gazele si autoritatile ar trebui sa colaboreze pentru a atrage investitori in noi combinate, a declarat astazi ministrul Energiei, Anton Anton, intr-o conferinta de specialitate, scrie Agerpres.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Marea Neagra

I: Ce a zis olteanul cand a vazut Marea Neagra? R: Muica, ce de Olt .

Spionii CIA, despre iadul zecilor de mii de romani de la Canalul Dunare - Marea Neagra: cum a esuat primul mega-proiect din Romania anilor 1950

Zeci de mii de oameni au muncit in anii 1950 la constructia Canalului Dunare Marea Neagra. Cei mai multi dintre ei au fost detinuti. Mega-proiectul s-a dovedit un esec rasunator al acelor ani, iar notele secrete ale Agentiei Centrale de Informatii CIA) ofera detalii putin stiute despre soarta Canalului si a oamenilor obligati la constructia sa.

Ministrul Energiei: Daca extragem gazele din Marea Neagra, ajungem primul producator din UE

Ministrul Energiei, Anton Anton, a spus luni ca Romania trebuie sa devina un hub de gaze naturale, in conditiile in care este producator si poate deveni chiar cel mai mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana UE).

Ministrul Energiei: Daca extragem gazele din Marea Neagra, ajungem primul producator din UE. BRUA e in grafic

Ministrul Energiei, Anton Anton, a spus luni ca Romania trebuie sa devina un hub de gaze naturale, in conditiile in care este producator si poate deveni chiar cel mai mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana UE).

VIDEO INTERVIUEugen Iancu, omul care si-a pierdut fiul de 22 de ani la Colectiv:Cum este posibil sa ai 64 de morti si tu, ca stat romn, sa nu cauti adevarul n acest caz? / Toti care au murit n spitale au murit din cauza nosocomialelor

Alexandru Iancu avea 22 de ani, iar cel mai mare vis al lui era sa cante la chitara. Era prieten cu membrii trupei Goodbye to Gravity. Asa a ajuns, in seara de 30 octombrie 2015, la concertul din clubul Colectiv. in seara incendiului, Alex a iesit pe picioarele lui din club. Si-a sunat parintii sa ii asigure ca e bine, chiar daca nu putea inghiti nici macar apa, din cauza arsurilor de pe caile respiratorii. in aceeasi seara, Alex Iancu i-a implorat pe medici sa nu ii amputeze cele 3 degete arse in incendiu, pentru ca asta ar fi insemnat sa nu mai poata canta la chitara, si le-a spus ca ar prefera mai degraba sa moara. E ultimul lucru care se stie despre el. A fost intubat si a murit 3 saptamani mai tarziu, la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, cu 5 infectii nosocomiale in corp. 3 ani mai tarziu, Eugen Iancu, tatal lui Alex, se intreaba cum este posibil ca statul roman sa nu caute adevarul dupa moartea a 64 de oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )