Libnet.ro
UNICEF

08:16

Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 al Spitalului de Urgenta din Baia Mare

Hotnews Hotnews,
 Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 al Spitalului de Urgenta din Baia Mare

Un barbat in varsta de 41 de ani a murit dupa ce s-a aruncat in gol, sambata, de la etajul 10 al Spitalului Judetean de Urgenta din municipiul Baia Mare, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes. continuă pe Hotnews

BALENA ALBASTRA revine: Doua surori s-au aruncat de la etajul 10 si au filmat un mesajul pentru familie (VIDEO)

Tragedie in Rusia, unde doua surori si-au pus capat zilelor impreuna, aruncandu-se de la etajul 10 al blocului in care locuiau. Cele doua doua adolescente, Maria Vinogradova, 12 ani, si sora ei, Anast.

Jocul Balena Albastra inca face victime. Doua surori s-au aruncat in gol de la etajul 10 al unui bloc si au filmat un mesaj de adio pentru familie

Doua surori din Rusia s-au sinucis, aruncandu-se impreuna in gol de la etajul 10 al blocului in care locuiau. Maria Vinogradova, in varsta de 12 ani, si sora ei Anastasia Svetozarova, 15 ani, au fost.

O angajata a Spitalului Municipal din Hunedoara a fost agresata in institutie

O angajata a Spitalului Municipal din Hunedoara a fost agresata de un barbat in timp ce se afla in vestiarul unitatii medicale, autorul faptei fiind retinut de personalul de paza si predat politistilor, a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )