Libnet.ro
UNICEF

08:31

Brexit. Cetatenii europeni cu antecedente penale nu vor mai putea intra in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Brexit. Cetatenii europeni cu antecedente penale nu vor mai putea intra in Marea Britanie

Cetatenii Uniunii Europene care au condamnari penale mai mari de un an de inchisoare nu vor mai putea intra in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021, a anuntat Ministrul britanic de Interne. Masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din UE. continuă pe Adevărul

La alegerile prezidentialele din Republica Moldova alegatorii nu vor mai putea fi transportati in mod organizat: Se va permite deplasarea doar a autovehiculelor a caror capacitate nu este mai mare de 8 persoane

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova, ce se vor desfasura pe 1 noiembrie, vor marca introducerea unor noi reguli menite sa faca imposibila interzicerea transportarii organizate a alegatorilor la.

Britanicii au stabilit reguli care trateaza identic cetatenii europeni si cetatenii non-UE

Mult mai multi cetateni UE cu antecedente penale nu vor putea intra in Marea Britanie din ianuarie, a declarat Ministerul de Interne, potrivit BBC.

Marea Britanie interzice accesul cetatenilor Uniunii Europene cu antecedente penale

Ministrul de interne britanic a anuntat ca, de la 1 ianuarie, cetatenilor cu antecedente penale li se va interzice intrarea in Marea Britanie. Pana acum,autoritatiletrebuiau sa demonstreze.

Armenia si Azerbaidjan nu vor mai gazdui competitii UEFA

Armenia si Azerbaidjan nu vor mai gazdui meciuri oficiale sub egida UEFA din cauza conflictului din regiunea Nagorno Karabah.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )