Libnet.ro
UNICEF

08:31

Christina Aguilera a lansat teaser-ul clipului Your Body |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Christina Aguilera a lansat teaser-ul clipului Your Body |VIDEO

Christina Aguilera a dezvaluit cateva imagini din noul videoclip Your Body, in cadrul show-ului The Voices, pe care le puteti vedea si voi mai jos! Your Body este produs de Max Martin, care semneaza si productia celui mai recent hit al Christinei Moves Like Jagger, interpretat de aceasta impreuna cu trupa Maroon 5. Vocalistul [. continuă pe Devorator Monden

Christina Aguilera a lansat oficial noul single Your Body |AUDIO

Dupa ce am ascultat mai multe demo-uri si variante neoficiale, iata ca a fost lansata varianta oficiala a noului single semnat Christina Aguilera Your Body, pe care il puteti asculta mai jos! Piesa produsa de Max Martin care a mai lucrat pana acum cu Britney Spears, Kelly Clarkson, Taylor Swift si Katy Perry) si [.

Christina Aguilera si Cee Lo Green, inlocuiti la The Voice de Shakira si Usher!

Shakira si Usher ii vor inlocui pe Christina Aguilera si Cee Lo Green in al patrulea sezon al show-ului The Voice, ale caror auditii vor incepe in primavara anului viitor. Atat Aguilera cat si Cee Lo Green pregatesc noi proiecte muzicale, iar dupa trei sezoane au decis ca este timpul sa se concentreze mai mult asupra muzicii decat asupra carierei in televiziune. Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )