Libnet.ro
UNICEF

08:31

Cine sunt finalistii Asia Express. O echipa a fost eliminata inainte de finala: A fost o experienta frumoasa si brutala pe alocuri VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt finalistii Asia Express. O echipa a fost eliminata inainte de finala: A fost o experienta frumoasa si brutala pe alocuri VIDEO

Finalistii Asia Express Drumul Elefantului au fost stabiliti in urma unei serii de probe dure, iar una dintre cele mai indragite echipe a fost eliminata. continuă pe Adevărul

A ajuns in FINALA Asia Express de la Antena 1, dupa ce a ratat la mustata finala de la Pro TV: Acum e scandal in toata regula!

Ruby si iubitul ei, Adrian Robert Grigorita, au facut echipa la show-ul Asia Express , difuzat de Antena 1 si, potrivit unor surse, cei doi ar fi ajuns pana in finala concursului. Putini stiu insa ca.

SCANDAL EROTIC la ASIA EXPRESS: Vedeta iubita de toti romanii a fost filmata GOALA in cada!

Criticata de unii si admirata de altii, Ana Morodan a fost unul dintre cele mai controversate personaje de la Asia Express. Putini sunt insa cei care au vazut-o in costum de baie. Internautii au fost.

Da, ei sunt cei care au castigat Asia Express in acest sezon! Surpriza e URIASA: O sursa din interior a dezvaluit marele secret!

Filmarile de la Asia Express 2 s-au incheiat de multa vreme, insa show-ul inca se difuzeaza la Antena 1. Potrivit unor surse, citate de Cancan. ro, in marea finala ar fi ajuns Ruby si iubitul ei, Adi, si.

Patru echipe lupta in semifinala Asia Express: ce probe vor avea FOTO

Diseara, de la 20:00, pe Antena 1, Asia Express Drumul Elefantului ajunge la penultima etapa a concursului, etapa semifinala, una a probelor fizice, ce va testa limita de anduranta a celor patru echipe ramase in cursa catre Mumbai.

HOROSCOP. Top cele mai bogate zodii. Cine sunt norocosii zodiacului

Unii se nasc cu darul de a castiga si de a multiplica bani, altii au un noroc chior si toti sunt influentati, intr-o oarecare masura, de semnul astral. Deloc intamplator, zodia fiecaruia determina.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )