Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coincidenta: Bilteanu se retrage din SIF Moldova, chiar cand Hrebenciucii-s arestati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coincidenta: Bilteanu se retrage din SIF Moldova, chiar cand Hrebenciucii-s arestati

Printr-o coincidenta interesanta, cand Viorel si Andrei Hrebenciuc au fost arestati, unul dintre actionarii proeminenti ai SIF Moldova - omul de afaceri Dragos Bilteanu impreuna cu cei cu care este concertat) - da curs ordinului Autoritatii de Supraveghere Financiara sa revina la o detinere de sub 5%, de la cea de 10,41%. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul din care fac parte Balteanu, SIF4, SIF1 si Biofarm si-a redus detinerea la SIF Moldova

Grupul de actionari format din Dragos Bilteanu, seful SIF Banat-Crisana SIF1), si alte persoane, impreuna cu SIF Muntenia SIF4), SIF Banat-Crisana, Semrom Muntenia SEOM), Biofarm BIO) si Avicola Bucuresti AVBW) si-a redus participatia la SIF.

Un mare nume se retrage din antrenorat

Italianul Marcelo Lippi si-a anuntat retragerea din cariera de antrenor dupa ce a castigat al treilea titlu consecutiv in China cu formatia Guangzhou Evergrande.

Belarusul suspenda importurile din porc provenind din Republica Moldova

Belarusul a dispus interzicerea temporara a importurilor de carne si produse din porc din Republica Moldova si Muntenegru, incepand de la 1 noiembrie, anunta Ministerul Alimentatiei de la Minsk, citat de agentia oficiala BelTa.

Tigari aduse in Romania cu deltaplanul, din Republica Moldova. Gruparea de contrabandisti retinuta de politistii romani

Contrabanda ii face pe romani inventivi. Potrivit portalului basarabean publika. md, doi cetateni moldoveni au fost retinuti in Romania, din cauza ca faceau trafic cu tigari peste Prut.

DIICOT: Tigari de contrabanda din Republica Moldova, introduse in tara cu deltaplane, in Vaslui

Procurorii DIICOT Vaslui au depistat o grupare specializata in contrabanda cu tigari formata din cetateni moldoveni care introduceau marfa in tara cu ajutorul unor aparate de zbor usoare de tip deltaplan, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )