Libnet.ro
UNICEF

08:31

Comunicare defectuoasa intre institutii: Victor Ponta a aflat de accidentul din Muntenegru la 5 ore de la producere

B1 B1,
Comunicare defectuoasa intre institutii: Victor Ponta a aflat de accidentul din Muntenegru la 5 ore de la producere

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca a fost anuntat despre accidentul autocarului cu romani din Muntenegru de abia la 5 ore dupa producerea. continuă pe B1

Victor Ponta, despre accidentul din Muntenegru: 18 morti si 22 de raniti - miercuri va fi zi de doliu national

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, de la sediul ministerului de Externe, ca 18 dintre persoanele implicate in accidentul de autocar din Muntenegru au decedat, in timp ce 22 de persoane au fost ranite, 7.

Victor Ponta: Am aflat de Muntenegru la ora 22.55. Politicieni ca Ungureanu se comporta ca hiene / Ministrul Dusa sustine ca a aflat la 22.40, dupa ce initial a vorbit de ora 21.30

Premierul Victor Ponta afirma ca a aflat despre accidentul din Muntenegru la ora 22. 55, cand a fost sunat de catre subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, moment din care a luat legatura cu ministrii cu atributii. In schimb, ministrul Apararii Mircea Dusa, care anuntase in timpul zilei ca a fost informat de accident la ora 21. 30, a revenit ulterior, sustinand ca era vorba, de fapt, de or 22. UPDATE: Agentia de turism Mareea Travel: Am fost informati de accident duminica la ora 19. Am comunicat MAE datele turistilor.

VIDEO Victor Ponta: Am aflat de Muntenegru la ora 22.55. Politicieni ca Ungureanu se comporta ca hiene / Ministrul Dusa sustine ca a aflat la 22.40, dupa ce initial a vorbit de ora 21.30

Premierul Victor Ponta afirma ca a aflat despre accidentul din Muntenegru la ora 22. 55, cand a fost sunat de catre subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, moment din care a luat legatura cu ministrii cu atributii. In schimb, ministrul Apararii Mircea Dusa, care anuntase in timpul zilei ca a fost informat de accident la ora 21. 30, a revenit ulterior, sustinand ca era vorba, de fapt, de or 22. UPDATE 1 - Agentia de turism Mareea Travel: Am fost informati de accident duminica la ora 19. Am comunicat MAE datele turistilorUPDATE 2 - Titus Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat repede si au comunicat informatii certificate.

Victor Ponta, despre accidentul din Muntenegru: Maine vom anunta familiile. Vreau sa avem certitudinea 100% asupra identitatii

Premierul Victor Ponta a condus, in lipsa ministrului Titus Corlatean, celula de criza creata in Ministerul Afacerilor Externe dupa accidentul rutier din Muntenegru si a declarat ca maine vor fi anuntate familiile victimelor, pentru a evita posibile erori.

Victor Ponta va conduce la ora 18.00 sedinta Celulei de criza de la MAE privind situatia din Muntenegru

Premierul Victor Ponta va conduce celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Externe pentru ajutarea victimelor din accidentul de la Muntenegru. Ministerul de Externe a anuntat ca sedinta acestei celule de c.

Din lac in put: Victor Ponta intre Che Guevara si Adrian Nastase

Spune-mi cine iti este modelul politic si moral ca sa-ti spun cine esti! Pentru Bill Clinton, de pilda, modelul a fost John F. Kennedy. Pentru George W. Bush a fost Ronald Reagan. Pentru Mitterrand, modelul a fost Leon Blum. Pentru Ceausescu, Stalin combinat cu Tito. Pentru Vladimir Putin, modelul ramane, neindoios, fostul sef al KGB, urmasul lui Brejnev in fruntea URSS, Iuri Andropov. Pentru Victor Ponta, iata, modelul este Adrian Nastase.

Victor Ponta si omologul sau bulgar au convenit sa intensifice cooperarea pentru aderarea la ...

Premierul Victor Ponta si omologul sau bulgar, Plamen Oresarski, au stabilit sa intensifice cooperarea pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Spatiul Schengen, transmite Mediafax. Victor Ponta se afla la Sofia pentru a participa la consiliul anual al Partidului Socialistilor Europeni. Aceasta este a doua intrevedere intr-un interval scurt si deja am stabilit sa organizam o intalnire la nivel inalt la Varna, in toamna acestui an, a declarat Plamen Oresarski dupa intrevederea cu Victor .

Victor Ponta s-a intalnit cu conducerea Delphi Packard

Conducerea companiei Delphi Packard a avut o intalnire de lucru cu primul ministru Victor Ponta care a dorit sa afle care sunt planurile de dezvoltare a companiei.

Victor Ponta vrea ca tragedia din Muntenegru sa nu fie speculata politic

Primul-ministrul Victor Ponta face apel la toti politicienii sa nu incerce sa speculeze politic tragedia din Muntenegru si califica declaratiile lui Mihai-Razvan Ungureanu ca fiind specifice unei hiene politice.

FOTOGALERIE Victor Ponta a facut show la panoul de baschet. Premierul, coechipier cu Vlade Divac intr-un meci spectacol

Premierul Victor Ponta s-a duelat cu fotbalistii Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici si Daniel Prodan, intr-un meci demonstrativ de baschet 3 la 3, alaturi de baschetbalistii Carmen Tocala, Virgil Stanescu si Virgil Carutasu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )