Libnet.ro
UNICEF

11:45

Criza din Ucraina: Rebelii prorusi si liderul lor Igor Strelkov au fugit din orasul Slaviansk (Ministerul de Interne)

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina: Rebelii prorusi si liderul lor Igor Strelkov au fugit din orasul Slaviansk (Ministerul de Interne)

O mare parte dintre rebelii prorusi si principalul lor lider au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele insurgentilor din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev, a anuntat sambata dimineata ministrul ucrainean de Interne Arsen Avakov pe pagina de Facebook, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Criza din Ucraina: Rebelii prorusi si liderul lor Igor Strelkov au fugit din bastionul insurgent Slaviansk. Drapelul ucrainean, arborat pe primaria din oras/ Lider rebel: Separatistii, fortati sa isi abandoneze pozitiile de pe frontul nordic

O mare parte dintre rebelii prorusi si principalul lor lider, Igor Strelkov, au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele insurgentilor din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev. In urma reusitei trupelor guvernamentale, presedintele ucrainean Petro poroshenko a ordonat armatei sa arboreze drapelul ucrainean pe cladirea primariei din bostionul separatist, care a fost folosita in ultimele luni cu functia de cartier general al insurgentilor. Liderul auto-proclamat al Republicii Populare Donetsk a declarat si el sambata, citat de Interfax, ca separatistii pro-rusi din estul Ucrainei sunt fortati, de catre ofensiva armata guvernamentala, sa isi abandoneze pozitiile de-a lungul frontului lor nordic.

UPDATE Criza din Ucraina: Rebelii prorusi si liderul lor Igor Strelkov au fugit din orasul Slaviansk. Drapelul ucrainean, ridicat in bastionul rebel cucerit

O mare parte dintre rebelii prorusi si principalul lor lider, Igor Strelkov, au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele insurgentilor din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev, a anuntat sambata dimineata ministrul ucrainean de Interne Arsen Avakov pe pagina de Facebook, potrivit AFP. Ora 13:41 Porosenko a ordonat ridicarea drapelului ucrainean in bastionul rebel cucerit.

UPDATE Criza din Ucraina: Rebelii prorusi si liderul lor Igor Strelkov au fugit din orasul Slaviansk. Drapelul ucrainean, arborat pe primaria din bastionul rebel cucerit

O mare parte dintre rebelii prorusi si principalul lor lider, Igor Strelkov, au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele insurgentilor din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev, a anuntat sambata dimineata ministrul ucrainean de Interne Arseni Avakov pe pagina de Facebook, potrivit AFP. Ora 13:41 Porosenko a ordonat ridicarea drapelului ucrainean in bastionul rebel cucerit.

UPDATE Criza din Ucraina: Rebelii prorusi si liderul lor Igor Strelkov au fugit din bastionul insurgent Slaviansk. Drapelul ucrainean, arborat pe primaria din oras/ Lider rebel: Trupele ucrainene imping separatistii pro-rusi

O mare parte dintre rebelii prorusi si principalul lor lider, Igor Strelkov, au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele insurgentilor din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev, a anuntat sambata dimineata ministrul ucrainean de Interne Arseni Avakov pe pagina de Facebook, potrivit AFP. Ora 18:11 Lider rebel, citat de Interfax: Trupele ucrainene imping separatistii pro-rusiOra 13:41 Porosenko a ordonat ridicarea drapelului ucrainean in bastionul rebel cucerit.

Steagul ucrainean a fost arborat la Primaria din Slaviansk. Rebelii prorusi si liderul lor au parasit orasul

Steagul ucrainean a fost arborat la Primaria din Slaviansk, un bastion separatist din estul tarii, asupra caruia Kievul a preluat controlul sambata, au anuntat ministrul Apararii Valerii Gheletei si seful.

Cine ii inarmeaza pe rebelii prorusi din Ucraina. Este implicata Mafia din Moldova

Una dintre cele mai puternice grupari criminale din Republica Moldova ar vinde armament rusesc separatistilor prorusi din Ucraina, potrivit unor informatii de presa, relateaza site-ul postului Euronews. Un grup.

Rebelii prorusi si liderul lor au fugit din Slaviansk

O mare parte dintre combatantii rebeli si principalul lor lider au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele proruse din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev, a anuntat sambata dimineata ministrul ucrainean de Interne Arsen Avakov.

Rebelii prorusi si liderul lor au parasit orasul ucrainean Slaviansk

O mare parte dintre combatantii rebeli si principalul lor lider au fugit din Slaviansk, a anuntat sambata dimineata ministrul ucrainean de Interne Arsen Avakov intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook si citat de Mediafax.

Rebeli prorusi si liderul lor Igor Strelkov au parasit orasul ucrainean Slaviansk

O mare parte dintre combatantii rebeli si principalul lor lider au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele proruse din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev, a anuntat ministrul ucrainean de Interne.

Rusia a interzis importul unor noi produse lactate din Ucraina

Autoritatile ruse au interzis vineri importul unor noi produse lactate din Ucraina, din motive sanitare, in plina criza intre cele doua tari. Agentia pentru protectia consumatorilor Rospotrebnadzor a afirmat, intr-un comunicat, ca a constatat contaminari microbiene si incalcari ale normelor, dupa inspectarea branzei produse de catre Milkiland, o firma cu sediul la Kiev.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )