Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dan Condrea a fost ucis? Moartea patronului Hexi Pharma ridica numeroase semne de intrebare

Antena3 Antena3,
Dan Condrea a fost ucis? Moartea patronului Hexi Pharma ridica numeroase semne de intrebare

Moartea patronului Hexi Pharma ridica si mai multe semne de intrebare dupa dezvaluirea presedintelui Senatului despre legaturile dintre compania pe care o conducea si serviciile secrete. Calin Popescu. continuă pe Antena3

Noi informatii explozive despre moartea patronului Hexi Pharma. Ce a facut o martora care a dus acte impotriva lui

Unul dintre martorii care au depus acte impotriva lui Dan Condrea, inspaimantat dupa accidentul patronului Hexi Pharma, l-a sunat duminica seara pe procurorul de caz. Doua intrebari.

Catalin Tolontan face dezvaluiri despre moartea patronului Hexi Pharma: Am fost tulburat! Dan Condrea vorbea tot mai des despre moarte

Redactorul-sef al GSP spune ca este socat de declaratia procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, potrivit careia Dan Condrea nu a fost filat inainte de accident. Catalin Tolontan spune ca.

Radu Tudor, intrebare-cheie dupa moartea patronului Hexi Pharma: La cine merg milioanele de euro din strainatate ale lui Condrea?

Jurnalistul Radu Tudor reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Moartea lui Dan Condrea duce in mormant informatii esentiale despre.

Moartea patronului Hexi Pharma. Ancheta urma sa fie extinsa. Ce se stie pana acum. Paznici: Dan Condrea a plecat suparat de acasa

Ancheta accidentului in care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, continua la fata locului, unde politistii ridica probe de la primele ore ale diminetii. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), de acelasi procuror care ancheteaza si dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Condrea urma sa se prezinte luni la Parchet pentru a fi pus sub urmarire penala.

Moartea patronului Hexi Pharma. Ce se stie pana acum. Paznici: Dan Condrea a plecat suparat de acasa. Doi martori au vazut momentul impactului

Ancheta in cazul accidentului in care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, continua. La locul impactului politistii ridica probe, iar in acest moment are loc autopsia cadavrului. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), de acelasi procuror care ancheteaza si dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Condrea urma sa se prezinte luni la Parchet pentru a fi pus sub urmarire penala.

DETALII socante despre moartea patronului Hexi Pharma: Dan Condrea avea fractura de coloana

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a suferit fractura de coloana si alte rani incompatibile cu viata, a declarat, duminica seara, Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Alice Grasu.

Victor Ponta, intrebare-cheie dupa moartea patronului Hexi Pharma: Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil.

Victor Ponta, reactie dupa moartea patronului Hexi Pharma: Cine are puterea sa faca asa ceva?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil.

Lucian Dinita, comisar sef Politia Romana, despre moartea patronului Hexi Pharma: Deontologic, politistii nu au voie sa vorbeasca despre sinucidere

Fostul sef al Politiei rutiere a comentat la Antena 3 accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Ati aratat o imagine care este elocventa, lovitura este stanga.

Andrei Tinu, intrebare surprinzatoare dupa moartea patronului Hexi Pharma

Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, Dumitru Tinu, lanseaza o intrebare surprinzatoare la aflarea vestii ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat duminica, in urma unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )