Libnet.ro
UNICEF

11:45

Directorul celui mai mare colegiu din Suceava a murit din cauza infectiei cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Directorul celui mai mare colegiu din Suceava a murit din cauza infectiei cu Covid-19

Renato Tronciu, directorul celui mai mare colegiu din judetul Suceava, Colegiul National Mihai Eminescu, in varsta de 54 de ani, a murit dupa ce fusese depistat pozitiv la testul COVID, transmite Mediafax. El avea si boli asociate, iar decesul a venit dupa 25 de zile de spitalizare. continuă pe Hotnews

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei anunta ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta. Poate si ateii vor fi supusi unor restrictii, a spus reprezentantul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, preotul Constantin Sturzu.

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist .

Ultimele doua loturi pentru executia lucrarilor celui mai mare proiect de infrastructura rutiera din Dambovita

In aceasta perioada, Consiliul Judetean Dambovita deruleaza cel mai mare proiect de infrastructura rutiera derulat vreodata in judet, in valoare totala de aproape 213 milioane lei.

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei sustin ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta.

Bild, Merkel si razboaiele culturale din jurul reunificarii intre Est si Vest: povestea celui mai popular tabloid din Germania

Fondat de Axel Springer si publicat prima oara in 1952, Bild, cel mai mare tabloid din Germania, este tiparit in 20 de editii regionale si vinde peste 1. 3 de milioane de copii. Publicatia patrunde in toate colturile societatii germane, dar atinge profund si scena politica profund, astfel incat de-a lungul anilor cancelarii germani s-au bazat pe el pentru a lua pulsul natiunii.

Modul violent in care a murit Mata Hari, cea mai mare spioana din toate timpurile

Margaretha Geertruida Zelle, cunoscuta ca Mata Hari, a fost o celebra dansatoare exotica olandeza, fiind considerata cea mai mare spioana a timpurilor. Ea a avut parte de o moarte violenta dupa ce a fost condamnata de spionaj.

ADVERTORIAL Race For The Cure: Echipa Superbet a reusit sa stranga cea mai mare suma pentru femeile defavorizate care nu-si permit anumite analize medicale

Dintre cele 115 echipe care au participat in cursa digitala caritabila Race For The Cure,cea mai renumita cursa de informare si de strangere de fonduri pentru cancerul de san, echipa Superbet a fost cea mai numeroasa si astfel a reusit sa stranga si cea mai mare suma din taxa de participare si din donatii.

Directorul Liceului Mihai Eminescu din Suceava, a murit,rapus de COVID-19

Directorul Liceului Mihai Eminescu din Suceava, infectat cu Covid-19, a murit,vineri seara, la Spitalul Judetean Suceava. Renato Tronciu avea 54 de ani si a fost depistat cu temuta viroza chiar in prima.

EXCLUSIV A fost cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, iar acum are sectiile ATI abia la 50% din capacitate. Judetul care s-a blindat pentru iarna

Judetul Suceava a fostcel mai mare focar de COVID-19 din Romania. Autoritatile raportasera in primavarapeste 2. 000 de cazuri zilnice, iar personalul medical a fost aproape tot infectat cu SARS-COV-2.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )