Libnet.ro
UNICEF

06:31

DNA: Radu Rusanu, Laura Chitoiu, SC Carpatica ASIG si alti 10 inculpati, trimisi in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Radu Rusanu, Laura Chitoiu, SC Carpatica ASIG si alti 10 inculpati, trimisi in judecata

Update 14:47 Carabulea, Marzac si Rusanu au fost trimisi in judecata in stare de arest Fostul presedinte al ASF Dan Radu Rusanu, Laura Chitoiu, sotia fostului ministru al finantelor, fost director al Directiei Avizari ASF, si SC Carpatica Asig SA, alaturi de alti 10 inculpati, au fost trimisi in judecata in dosarul Carpatica - ASF, informeaza DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Radu Rusanu, Laura Chitoiu, SC Carpatica ASIG si alti 10 inculpati, trimisi in judecata

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara Dan Radu Rusanu, Laura Chitoiu, sotia fostului ministru al finantelor, fost director al Directiei Avizari ASF, si SC Carpatica Asig SA, alaturi de alti 10 inculpati, au fost trimisi in judecata in dosarul Carpatica - ASF, informeaza DNA.

UPDATE. Dan Radu Rusanu si Laura Chitoiu, trimisi in judecata alaturi de Carabulea si Mirzac, in dosarul Carpatica Asig. Cei trei raman in arest inca 30 de zile

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a fost trimis in judecata intr-un dosar in care sunt implicate mai multe persoane din conducerea institutiei, in legatura cu Carpatica Asig, se arata intr-un comunicat al DNA. Curtea de Apel Bucuresti a admis vineri propunerea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestarii preventive in cazul celor trei.

Dan Radu Rusanu si Laura Chitoiu, trimisi in judecata alaturi de Carabulea si Mirzac, in dosarul Carpatica Asig

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a fost trimis in judecata intr-un dosar in care sunt implicate mai multe persoane din conducerea institutiei, in legatura cu Carpatica Asig.

Omul de afaceri Ilie Carabulea, fostul presedinte ASF Dan Radu Rusanu si Mirzac Marian, fost membru ASF, trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, de catre DNA/Alte noua persoane, printre care Laura Chitoiu, sotia fostului ministru de Finante, Da

Procurorii DNA - Sectia de combatere a coruptiei au dispus vineri trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, in dosarul Carpatica - ASF a omului de afaceri Ilie Carabulea, care controleaza Carpatica Asigurari, a lui Mirzac Marian, fost membru ASF, si a lui Dan Radu Rusanu, fost presedinte ASF. De asemenea, s-a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate a altor noua persoane printre care Laura Chitoiu, sotia fostului Ministru de Finante, Daniel Chitoiu, Radu Mustatea, membru in Consiliul de Administratie al Carpatica Asigurari, Corneliu Moldoveanu, care in prezent este vicepresedinte ASF si a Inei Crudu, actualul director general al Carpatica Asigurari.

Dan Radu Rusanu, trimis in judecata

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a fost trimis in judecata intr-un dosar in care sunt implicate mai multe persoane din conducerea institutiei, in legatura cu Carpatica Asig.

Fostul sef ASF Dan Radu Rusanu a fost trimis in judecata de DNA

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara Dan Radu Rusanu a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Carpatica - ASF pentru savarsirea mai multor infractiuni, informeaza Agerpres. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )