Libnet.ro
UNICEF

01:05

Electrica a achizitionat bunuri de peste 227 milioane lei care nu se regasesc fizic in patrimoniu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electrica a achizitionat bunuri de peste 227 milioane lei care nu se regasesc fizic in patrimoniu

Electrica EL) a achizitionat bunuri, precum contoare si echipamente IT, si servicii de mentenanta aferente, de peste 227 milioane lei, fara TVA, insa bunurile nu se regasesc fizic in patrimoniu, potrivit raportului Curtii de Conturi pe 2015. continuă pe Ziarul Bursa

Electrica are de recuperat 36 milioane lei de la Transenergo

Compania Electrica, care detine trei din cele opt distributii regionale de electricitate din Romania, a admis, ieri, ca se asteapta sa inregistreze pierderi in etapa turbulenta pe care o traverseaza piata energiei, precizand ca are de recuperat 36,3 milioane lei 8,1 milioane euro) de la compania Transenergo, care si-a cerut insolventa, si anticipeaza ca va recupera o parte mica din datorie.

Peste 2.000 de familii din Timisoara trebuie sa-i plateasca Primariei Timisoara aproape 6,5 milioane lei

Proprietarii apartamentelor aflate in blocuri reabilitate termic din bani europeni trebuie sa achite in urmatorii cinci ani sumele care reprezinta cota parte a proprietarilor. in cauza sunt 2. 287 de familii, care trebuie sa plateasca in total aproape 6,5 milioane lei.

Kiwi Finance, credite de 450 milioane lei si o cifra de afaceri de 11 milioane lei in 2016

Kiwi Finance a incheiat 2016, al cincilea an consecutiv de crestere, cu o cifra de afaceri de 11 milioane lei, mai mare cu 18% comparativ cu anul anterior, si un volum de credite intermediate de 450 milioane lei, cu 10% mai mare fata de anul 2015. Soldul total al creditelor intermediate, de la infiintarea companiei pana la sfarsitul anului trecut se apropie de 1 miliard de euro, informeaza compania printr-un comunicat de presa.

Erori de 82,98 milioane lei pe partea de eligibilitate a proiectelor europene

Curtea de Conturi a identificat erori de aproximativ 82,98 milioane lei pe partea de eligibilitate a proiectelor europene, pe cadrul financiar 2007-2013, si incalcari ale normelor in materie de achizitii cu un impact de 20,764 milioane lei, potrivit raportului pe 2015 al institutiei.

Ministerul Energiei trebuie sa recupereze dobanzi de 16 milioane lei de la Hidroelectrica

Ministerul Energiei nu a solicitat si nu a recuperat dobanzi de 16,02 milioane lei 3,5 milioane euro), datorate pentru neplata la termen a dividendelor de catre producatorul de energie Hidroelectrica, pentru perioada cuprinsa intre prima iesire din insolventa 30 iunie 2013) si data reintrarii in insolventa 25 februarie 2014), arata raportul pe anul 2015 publicat pe site-ul Curtii de Conturi.

Societatea de constructii a Primariei Capitalei se va numi Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti si va avea un capital de 12 milioane lei

Societatea de constructii a Primariei Capitalei se va numi Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA si va avea doi actionari: Consiliul General al municipiului Bucuresti 99,99%) si Service Ciclop 0,01%), potrivit unui proiect de hotarare adoptat luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA va avea un capital de 12 milioane lei, potrivit proiectului de hotarare.

Investitie de peste 3 milioane de euro in specializarea personalului, de la intrarea pe piata

Hornbach, un retailer local de materiale de constructii si gradinarit, a investit, in cei 9 ani de activitate pe piata din Romania, peste 3 milioane de euro pentru pregatirea angajatilor, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ADEPLAST-O industrie de peste 100 milioane de euro

ADEPLAST-O industrie de peste 100 milioane de euro.

Electrica se asteapta la un grad scazut de recuperare a sumei 36,3 milioane de lei de la Transenergo, furnizor care si-a cerut insolventa

Electrica avea la data de 27 ianuarie 2017, pe segmentul de Parte Responsabila cu Echilibrarea, o expunere de 36,3 milioane lei aferenta clientului sau Transenergo, unul dintre cei mai mari furnizori de energie din Romania, firma care si-a cerut pe 17 ianuarie insolventa. Ca urmare a solicitarii de intrare in insolventa a clientulului, in timp ce ELSA si un alt jucator de pe piata au depus de asemenea cerereri separate de deschidere a procedurii de insolventa a acestuia, conducerea se asteapta la un grad scazut de recuperare din valoarea totala a expunerii, se arata intr-un comunicat al Electrica transmis BVB.

Business report:O industrie de peste 100 milioane de euro poate fi distrusa prin adoptarea unui nou act normativ privitor la constructii;Misterioasa evolutie a pretului energiei romanesti;Schimbari majore pe piata asigurarilor: jucatori noi, primul RCA d

Transgaz cumpara 30 de autoturisme de teren. Contractul, in valoare de 2 milioane de lei, atribuit firmei Gammis. Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Medias a atribuit. Consiliul fiscal: Exista un risc ridicat de inregistrare a unui deficit bugetar mai mare decat cel proiectat. Consiliului fiscal a avertizat asupra unei potentiale supraevaluari a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )