Libnet.ro
UNICEF

10:30

Experti rusi: Yasser Arafat a murit din cauze naturale.

România Liberă România Liberă,
Experti rusi: Yasser Arafat a murit din cauze naturale.

Expertii rusi care au analizat mostrele prelevate de pe ramasitele pamantesti ale fostului lider palestinian Yasser Arafat au stabilit ca moartea a fost naturala, excluzand ipoteza otravirii cu poloniu, anunta Mediafax. Yasser Arafat a murit din cauze naturale, nu ca rezultat al iradierii, a declarat Vladimir Uiba, directorul Agentiei federale ruse pentru analize biologice. La aceeasi concluzie au ajuns si specialistii francezi. Citeste si: Concentratii anormal de mari de poloniu, in corpul . continuă pe România Liberă

Expertii rusi au exclus ipoteza otravirii lui Yasser Arafat: A murit din cauze naturale

Expertii rusi au terminat de analizat mostrele prelevate de pe ramasitele fostului lider palestinian Yasser Arafat si au stabilit ca acesta a murit din cauze naturale, excluzand astfel ipoteza otravirii cu.

Yasser Arafat a murit din cauze naturale.

Expertii rusi care au analizat mostrele prelevate de pe ramasitele pamantesti ale fostului lider palestinian Yasser Arafat au stabilit ca moartea a fost naturala, excluzand ipoteza otravirii cu poloniu, anunta Mediafax. Yasser Arafat a murit din cauze naturale, nu ca rezultat al iradierii, a declarat Vladimir Uiba, directorul Agentiei federale ruse pentru analize biologice. La aceeasi concluzie au ajuns si specialistii francezi. Citeste si: Concentratii anormal de mari de poloniu, in corpul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )