Libnet.ro
UNICEF

08:31

Explozie la o centrala electrica din China: Cel putin 21 de persoane au decedat

B1 B1,
Explozie la o centrala electrica din China: Cel putin 21 de persoane au decedat

O explozie la conducta unei centrale electrice din provincia chineza Hubei a dus la moartea a cel putin 21 de persoane si ranirea a altor 5, informeaza autoritatile locale, citate de agentia. continuă pe B1

Explozie la o centrala electrica din China. 21 de persoane au murit

Cel putin 21 de persoane au murit si alte cinci au fost ranite, in urma unei explozii la o centrala electrica din China, in provincia Hubei. Cauza deflagratiei se crede ca a fost o teava cu abur s.

Cel putin 21 de oameni au murit intr-o explozie dintr-o centrala electrica din China

Cel putin 21 de oameni au murit si cinci au fost raniti, dintre care trei grav, in explozia unei conducte de la o centrala electrica din provincia centrala Hubei, care a avut loc joi dupa-amiaza, informeaza autoritatile locale, citate de Xinhua, preluata de Agerpres.

Incendiu la o maternitate din Bagdad. Cel putin 11 copii nascuti prematur au murit

Cel putin 11 copii nascuti prematur au murit miercuri dimineata, intr-un incendiu care a izbucnit intr-o maternitate din capitala irakiana Bagdad, cauzat probabil de o defectiune electrica, a anuntat.

Incendiu intr-o maternitate din Bagdad. Cel putin 12 bebelusi au murit

Cel putin 12 nou-nascuti si-au pierdut viata miercuri intr-un incendiu produs in maternitatea unuia dintre cele mai mari spitale din capitala Irakului.

Schimb de focuri pe aeroportul international din Miami: Cel putin doua persoane au fost ucise (VIDEO)

Cel putin doua persoane au murit in urma unui schimb de focuri in parcarea angajatilor din aeroportul international din Miami, potrivit postul de televiziune CBS Miami. Politia investigheaza atacul.

Incendiu intr-o maternitate din Bagdad. Cel putin 11 bebelusi au murit

Cel putin 11 copii nascuti prematur au murit, miercuri dimineata, intr-un incendiu care a izbucnit intr-o maternitate din capitala irakiana Bagdad.

Atentat cu bomba la un spital din Pakistan: Cel putin 42 persoane au murit

UPDATE 10:47: Bilantul mortuar s-a ridicat la 42 dupa atentatul cu bomba de la un spital din Pakistan, potrivit BBC. Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 35 au fost ranite, in urma unui atentat cu.

Atacuri simultane cu bomba in Turcia: Cel putin 8 morti

Doua atacuri cu bomba au avut loc in sud-estul Tuciei in urma carora cel putin opt persoane au murit miercuri seara, iar un alt atac cu bomba a avut loc dimineata. Cele doua atacuri, care s-au.

Atac cu masina-capcana in Turcia! Cel putin cinci oameni au murit, iar alti 50 au fost raniti (FOTO)

Noi atentate zguduie Turcia! Cel putin cinci oameni au murit, iar alti aproximativ 50 au fost raniti intr-un atac cu masina-capcana comis in fata unui spital din sud-estul Turciei, aflat in.

Cel putin 12 nou-nascuti au murit intr-un incendiu izbucnit la o maternitate

Cel putin 12 nou-nascuti si-au pierdut viata miercuri intr-un incendiu produs in maternitatea unuia dintre cele mai mari spitale din capitala irakiana Bagdad, potrivit unui nou bilant furnizat de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )