Libnet.ro
UNICEF

01:05

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, plasata in arest la domiciliu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, plasata in arest la domiciliu

Aceasta este acuzata de 99 infractiuni de inselaciune in forma continuata --------- *ACTUALIZARE 19:14 Judecatorii au decis ca Flori Dinu, director al Hexi Pharma, poate fi cercetata in arest la domiciliu, informeaza Digi 24. Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 5 si poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti. *ACTUALIZARE 16:20 Parchetul General: Flori Dinu a coordonat activitatea ilegala a Hexi Pharma in cunostinta de cauza Parchetul General sustine ca Flori Dinu, in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui Dan Condrea si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care le-a promovat si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele. *ACTUALIZARE 15:42 Hexi Pharma: Flori Dinu ar fi aflat ieri ca existau retete schimbate *ACTUALIZARE 12:36 Directorul de productie de la Hexi Pharma, Mihail Leva, pus sub acuzare *ACTUALIZARE 11:11 Directorul Hexi Pharma stia de diluarea dezinfectantilor; reteta, impusa de Dan Condrea. continuă pe Ziarul Bursa

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, in arest la domiciliu

Judecatoria Sectorului 5 a respins, sambata, cererea procurorilor de la Parchetul General de arestare preventiva a directorului general Hexi Pharma, Flori Dinu, si a decis ca aceasta sa fie plasata in arest la domiciliu, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva, iar Flori Dinu va fi eliberata din arestul Politiei Capitalei la expirarea ordonantei de retinere de 24 de ore, emisa pe numele ei, vineri. Citeste si - Parchetul General: Flori Dinu, stiind ca produsele Hexi nu respecta specificatiile, a coordonat tot personalul de vanzari.

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, a fost retinuta (VIDEO)

UPDATE: Flori Dinu a fost retinuta si va fi prezentata sambata in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, informeaza B1 TV. Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, a fost luat.

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, ridicata cu mandat de politisti si dusa la Parchet

Flori Dinu, directorul firmei Hexi Pharma, a fost ridicata de politisti, vineri, si dusa la Parchetul instantei supreme, unde va fi audiata in calitate de suspect in dosarul dezinfectantilor.

Flori Dinu a fost retinuta pentru 24 de ore. Directoarea Hexi Pharma este acuzata de 128 de infractiuni

Flori Dinu, directorul firmei Hexi Pharma, a fost ridicata de politisti, vineri, si dusa la Parchetul instantei supreme, unde a fost audiata in calitate de suspect in dosarul dezinfectantilor. Ulterior, Parchetul a dispus retinerea sa pentru 24 de ore, urmand ca procurorii sa ceara sambata masura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a fost retinuta pentru 24 de ore

Aceasta este acuzata de 99 infractiuni de inselaciune in forma continuata Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost scoasa vineri seara cu catusele la maini din sediul Parchetului General si a fost dusa in arestul Politiei Capitalei, informeaza Agerpres. Ea a fost retinuta retinuta vineri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, fiind acuzata de savarsirea a 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata si 29 de infractiuni de inselaciune in forma simpla, precum si infractiunea de participatie improprie de zadarnicirea combaterii bolilor.

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, luata cu mascatii si dusa la audieri. Aceasta ar avea calitatea de suspect in dosarul dezinfectantilor diluati (VIDEO)

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, a fost luata de mascati si dusa la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse, aceasta.

Pedeapsa pentru diluare: Directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu, plasata in arest la domiciliu de Judecatoria Sector 5 (VIDEO)

Decizie surprinzatoare a magistratilor in cazul directoarei Hexi Pharma. Flori Dinu va fi cercetata in arest la domiciliu. Ea este acuzata de 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata.

Directoarea Hexi Pharma a fost retinuta si este acuzata de 128 de infractiunti de inselaciune si de participare improprie la zadarnicirea combaterii bolilor

Directoarea Hexi Pharma a fost retinuta si este acuzata de 128 de infractiuni de inselaciune, majoritatea in forma continuata, dar si de participare improprie la zadarnicirea combaterii bolilor, au declarat reprezentantii Parchetului Inaltei Curti de.

Directoarea Hexi Pharma, arest la domiciliu

Judecatoria sectorului 5 a respins, sambata, cererea procurorilor de la Parchetul General de arestare preventiva a directorului general Hexi Pharma, Flori Dinu, si a decis ca aceasta sa fie plasata in arest la domiciliu.

Flori Dinu a fost retinuta in dosarul dezinfectantilor diluati. Directoarea Hexi Pharma, pusa sub acuzare pentru comiterea a 99 de infractiuni in forma continuata si 29 in forma simpla (VIDEO)

UPDATE: Flori Dinu a fost retinuta si va fi prezentata sambata in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, informeaza B1 TV. Aceasta a fost pusa sub acuzare pentru comiterea a 99 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )