Libnet.ro
UNICEF

08:31

Gicu Grozav pleaca in Rusia: Cate milioane va lua Petrolul pe el.

România Liberă România Liberă,
Gicu Grozav pleaca in Rusia: Cate milioane va lua Petrolul pe el.

Gicu Grozav va fi transferat la echipa din prima liga rusa, Terek Groznai. Petrolul va ramane fara cel mai bun jucator al sau chiar inaintea returului cu Swansea, de maine seara, din play-off-ul Ligii Europa, potrivit Mediafax. Cluburile s-au inteles, jucatorul a fost de acord, dar nu este inca oficial. Daca Petrolul a fost de acord cu suma de 2,5 milioane de euro inseamna ca e un transfer bun. Este o pierdere grea, dar avem jucatori care il pot inlocui, a spus Contra. Intrebat daca . continuă pe România Liberă

Gicu Grozav pleaca de la Petrolul - Va semna cu Terek Grozni

Gicu Grozav 23 de ani) va fi transferat la Terek Groznii, Petrolul urmand sa primeasca in schimbul internationalului roman putin peste doua milioane de euro, dupa cum a precizat Dan Capra, directorul general al formatiei din Liga 1.

Gicu Grozav pleaca la Terek Groznii. Lupii incaseaza 2,5 milioane de euro

Evolutiile bune pe care Gicu Grozav le-a avut indeosebi in meciurile din cupele europene i-au adus acestuia un transfer pe bani frumosi.

Rusii arunca cu milioanele pentru a-l transfera pe Gicu Grozav. Atacantul Petrolul ezita sa mearga in Rusia

Perioada fasta pe care o traverseaza Gicu Grozav la echipa de club a atras atentia mai multor cluburi de prestigiu din Europa. Rusii de la Terek Gronznii il vor pe atacantul Petrolului, dar au concurenta serioasa de la alte doua echipe de top din Europa de Vest.

Grozav pleaca de la Petrolul

Atacantul roman Gheorghe Grozav are sanse mari sa se desparta de Petrolul Ploiesti chiar inaintea returului cu Swansea din playoff-ul Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )