Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon promite federalizarea Republicii Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Igor Dodon promite federalizarea Republicii Moldova

Republica Moldova va deveni un stat federal, promite Igor Dodon, candidat la Presedintia tarii vecine din partea socialistilor. Declaratia a fost facuta intr-un interviu acordat presei de la Moscova. continuă pe Ziarul Bursa

Igor Dodon promite federalizarea Republicii Moldova si o relansare a relatiilor cu Moscova

Favoritul in cursa electorala pentru prezidentialele din Republica Moldova, socialistul Igor Dodon, a declarat miercuri semioficiosului rusesc Izvestia ca intentioneaza sa creeze o federatie in Republica Moldova si astfel sa reglementeze dosarul transnistrean, conform editiei online a publicatiei respective, citata de Agerpres.

Sondaj BOP: Igor Dodon, viitorul presedinte al Republicii Moldova. Castiga detasat chiar si in turul doi

Institutul de Politici Publice a prezentat joi, 20 octombrie, Barometrul Opiniei Publice. Datele acestuia arata ca favoritul cursei prezidentiale este in continuare socialistul Igor Dodon. intr-un eventual tur doi, alaturi de Maia Sandu, socialistul ar iesi invingator.

Platforma lui Dodon: federalizarea Republicii Moldova. Consilierii din umbra ai candidatului prorus au afaceri la Bucuresti si Moscova

Favoritul in cursa electorala pentru prezidentialele din Republica Moldova, socialistul Igor Dodon, a declarat miercuri publicatiei ruse Izvestia ca intentioneaza sa schimbe structura politica a republicii intr-una federativa si sa propuna Tiraspolului sa se unifice cu Republica Moldova ca entitate a Federatiei cu puteri extinse. Consilierii din umbra ai lui Dodon au afaceri la Bucuresti si Moscova, potrivit rice. md.

INTERVIU Siegfried Muresan, purtator de cuvant PPE: Igor Dodon ar face din Republica Moldova o tara la comanda oligarhilor

Intr-un interviu pentru Adevarul, Siegfried Muresan, europarlamentar PMP, analizeaza competitia pentru functia de presedinte al Republicii Moldova dintre Igor Dodon - candidatul orientat spre Est, si Maia Sandu, candidatul orientat spre Vest.

RISE Moldova: Consilierii din umbra ai lui Igor Dodon

Doi dintre consilierii presedintelui PSRM, Igor Dodon, sunt Alexandru Dodon, fratele socialistului, si Vadim Ciubara. Acestia il insotesc de obicei in vizitele lui Dodon de la Moscova.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova: Pro-rusul Igor Dodon, sanse mari sa castige TURUL 2. Cum sta in sondaje Maia Sandu

Potrivit datelor Barometrului Opiniei Publice, favorit la castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova este Igor Dodon. Acesta are un avantaj considerabil in sondaje in fata oricarui.

Igor Dodon pledeaza pentru relatii bune cu Federatia Rusa si protejarea ortodoxiei

Candidatul Partidului Socialistilor la alegerile prezidentiale, Igor Dodon, si-a prezentat al treilea obiectiv al programului electoral relatii de prietenie cu Rusia, protejarea ortodoxiei. in discursul sau, Igor Dodon a mentionat ca relatiile cu Federatia Rusa sunt foarte importante pentru Republica Moldova, iar ortodoxia sta la baza statalitatii moldovenesti, transmite IPN.

Sondaj: Favoritii alegerilor din Republica Moldova sunt Igor Dodon si Maia Sandu

Presedintele Partidului Socialistilor, Igor Dodon, si lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sunt favoritii cursei prezidentiale din Republica Moldova, arata Barometrul de Opinie Publica realizat in octombrie.

Sondaj: Igor Dodon si Maia Sandu ar accede in turul doi al alegerilor prezidentiale

Compania Intellect Group a publicat miercuri, 18 octombrie, un nou sondaj de opinie potrivit caruia socialistul Igor Dodon conduce in continuare detasat in preferintele alegatorilor, avand 17% avans in fata favoritului numarul doi al cursei, Maia Sandu. Sondajul a fost realizat cand Andrei Nastase inca nu fusese retras in favoarea Maiei Sandu, fapt ce ar putea schimba tabloul.

Posturile TV ale lui Vlad Plahotniuc, dar si cele apropiate de Igor Dodon au fost avertizate de CCA

Consiliul Coordonator al Audiovizualului a avertizat public luni, 17 octombrie, sase posturi de televiziune care au reflectat campania electorala cu derogari de la legislatia audiovizuala. Este vorba de posturile Prime TV, Canal 3, Canal 2, Publika TV, ce apartin lui Vlad Plahotniuc, Accent TV si NTV Moldova, ce apartin deputatutlui socialist, Corneliu Furculita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )