Libnet.ro
UNICEF

08:16

Liviu Dragnea: Noi nu dorim ca Posta Romna sa fie privatizata / Seful PSD sustine ca Fondul Proprietatea ar fi pus conditia privatizarii Postei pentru a participa la capitalizarea acesteia

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Noi nu dorim ca Posta Romna sa fie privatizata / Seful PSD sustine ca Fondul Proprietatea ar fi pus conditia privatizarii Postei pentru a participa la capitalizarea acesteia

Chiar daca undeva sau cineva intentioneaza ca Posta Romana sa nu-si revina si sa poata fi privatizata pe un pret mic, noi nu dorim ca Posta Romana sa fie privatizata, vrem sa fie recapitalizata, sa redevina o companie de succes, o companie simbol si sa ramana cu capitalul romanesc majoritar de stat, asa cum este acum. , a declarat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea. Seful PSD a mai spus ca 'Fondul Proprietatea FP), care este actionar cu 25% la Posta Romana, s-a opus, si se opune in continuare n. a procesului de recapitalizare), intr-un final punand conditia privatizarii Postei Romane pentru a participa la acest proces de majorare a capitalului social, decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de pana acum si nu suntem de acord nici noi. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea anunta ce se intampla cu Posta Romana: Nu dorim ca...

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni despre situatia de la Posta Romana, precizand ca nu se pune problema privatizarii acesteia. S-a spus la un moment dat ca aceasta majorare de capital a.

Liviu Dragnea, despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, luni, dupa sedinta BPN, ca nu este de acord ca Posta Romana sa se privatizeze. `Decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de pana acum si nu suntem de acord .

Noi detalii despre masina lui Liviu Dragnea: Cand si unde s-a produs accidentul in care a fost implicata iubita liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca masina cu care a fost la mare este imprumutata de la fiul sau, intrucat masina sa a suferit daune grave in urma unui accident rutier, aceasta fiind condusa de.

Dragnea, noi intepaturi la adresa lui Tariceanu: Cine face politica guvernamentala dupa sondaje de opinie face o mare greseala (VIDEO)

Liviu Dragnea a criticat din nou preocuparea colegilor din coalitia guvernamentala de la ALDE de a comanda sondaje de opinie in care se arata ca Tariceanu are o imagine mai buna in ochii alegatorilor decat.

Noul pariu facut de Liviu Dragnea cu Bogdan Lungu. Ce trebuie sa faca taximetristul daca pierde din nou

Internautul care pierdut pariul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la sediul central al PSD din Soseaua Kiseleff, cu o lada cu bere. Galateanul a incheiat un nou pariu cu Liviu Dragnea - actual.

Liviu Dragnea a facut un nou pariu cu Bogdan Lungu. Care este miza?

Bogdan Lungu, barbatul care a pierdut pariul in fata liderului PSD Liviu Dragnea, s-a prezentat la sediul partidului din Kiseleff pentru a-si onora promisiunea. Acesta i-a dus o naveta de bere lui Dragnea, dar a facut si o declaratie care nu-i va.

Liviu Dragnea face gratar la PSD, ca asa a promis pe Facebook

Asa cum a promis acum cateva zile, Liviu Dragnea a incins gratarul in curtea sediului PSD din Bucuresti, unde lumea pare ca se distreaza. Acum cateva zile, Liviu Dragnea s-a gandit ca n-ar fi rau sa socializeze cu fanii care ii urmaresc profilul de Facebook. Multi politicieni au oameni care se ocupa de conturile de [].

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a contestat la CCR legea pentru sustinerea crescatorilor de porci

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce a fost intrebat de sesizarea la CCR a lui Klaus Iohannis a legii care sustinea crescatorii de porci din Romania. O fi vegetarian, a reactionat Liviu Drg.

Liviu Dragnea, replica pentru Ludovic Orban: Trebuie sa iesim din aceasta ipocrizie. Liber la implicare! (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, la finalul sedintei BPN a PSD, despre initiativa legislativa provind modificarea modului in care este ales presedintele tarii. Dragnea i-a raspuns astfel liderului.

S-A TERMINAT! Liviu Dragnea atacat in interiorul PSD: Ea e persoana pe care o protejeaza

Deputatul PSD Liviu Plesoianu il acuza pe Liviu Dragnea ca protejeaza voit o persoana extrem de controversata. Este vorba despre Oana Schimidt Haineala, care a avut functii importante in aparatul de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2216 seconds )