Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban: Violeta Alexandru - omul potrivit sa produca o schimbare la fata a PNL in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Violeta Alexandru - omul potrivit sa produca o schimbare la fata a PNL in Bucuresti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, marti, ca Biroul Executiv al liberalilor a decis, la propunerea sa, desemnarea Violetei Alexandru presedinte interimar al PNL Bucuresti, aratand ca este omul. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru, propusa de Ludovic Orban sefa la PNL Bucuresti. Ce spune Rares Bogdan

Ludovic Orban a propus, in sedinta conducerii liberalilor de azi, ca Violeta Alexandru sa preia conducerea PNL Bucuresti.

Violeta Alexandru, propusa presedinte al PNL Bucuresti

Violeta Alexandru, consilier al presedintelui PNL, a fost propusa de Ludovic Orban presedinte interi.

Surse: Sedinta cu scandal in PNL. Ludovic Orban l-a sfidat pe Rares Bogdan. Pe cine a propus pentru sefia PNL Bucuresti

Liderul PNL Ludovic Orban a propus-o, marti, pe Violeta Alexandru, fost ministru pentru Dialog social in Guvernul Ciolos, pentru a prelua functia de presedinte al PNL Bucuresti, sustin surse politice pentru Adevarul.

Rares Bogdan: Violeta Alexandru sa stie ca in Bucuresti sunt crocodili, sobolani mari si persoane ce trebuie puse la punct

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat marti ca Violeta Alexandru, desemnata presedinte interimar al PNL Bucuresti, este un om valoros, insa a subliniat ca aceasta trebuie sa stie ca in Capitala sunt persoane care trebuie puse la punct, scrie Agerpres.

RARES BOGDAN: Violeta Alexandru este un om foarte valoros

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat, astazi, ca Violeta Alexandru, desemnata presedinte interimar al PNL Bucuresti, este un om valoros, insa a subliniat ca aceasta trebuie sa stie ca in Capitala sunt persoane care trebuie puse la punct.

DUPA DEMISIA LUI CRISTIAN BUSOI: Violeta Alexandru, presedinte interimar al PNL Bucuresti

Violeta Alexandru a fost aleasa, astazi, presedinte interimar al PNL Bucuresti, loc ramas vacant dupa demisia lui Cristian Busoi.

LUDOVIC ORBAN: BEx al PNL a adoptat proiectul de revizuire a Constitutiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Biroul Executiv al liberalilor a adoptat proiectul de revizuire a Constitutiei, printre prevederi numarandu-se si interdictia pentru persoanele condamnate de a candida la parlamentare si europarlamentare.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR.

Ludovic Orban, despre participarea lui Rares Bogdan la emisiunea lui Mihai Gadea: Toti membrii PNL au respectat aceasta decizie (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca participarea lui Rares bogdan la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3 a fost o neintelegere. Exista o decizie a Biroului Executiv care a fost.

Ludovic Orban: PNL il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )