Libnet.ro
UNICEF

08:16

Mihai Sturzu a demisionat din fruntea Tineretului Social Democrat si din PSD

România Liberă România Liberă,
Mihai Sturzu a demisionat din fruntea Tineretului Social Democrat si din PSD

Liderul TSD Mihai Sturzu a demisionat din partid, dupa un conflict verbal extrem de dur, in plenul Congresului TSD, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Mihai Sturzu a demisionat din fruntea Tineretului Social Democrat

Liderul TSD Mihai Sturzu a demisionat din partid, dupa un conflict verbal extrem de dur, in plenul Congresului TSD, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea.

SCANDAL la Congresul TSD: Mihai Sturzu demisioneaza din PSD. Anterior, ceruse suspendarea lui Dragnea. Ce acuzatii a lansat seful PSD

Deputatul Mihai Sturzu a anuntat, sambata, ca demisioneaza din PSD si a respins acuzatiile lansate de presedintele PSD, Liviu Dragnea .

Deputatul Mihai Sturzu a anuntat ca demisioneaza din PSD dupa un schimb de replici dure cu Liviu Dragnea

Liderul Tineretului Social-Democrat TSD), deputatul Mihai Sturzu, a anuntat, sambata, ca luni isi va da demisia din PSD. Decizia a luat-o dupa ce acesta a avut un schimb de replici dure cu Liviu Dragnea, presedintele PSD, caruia i-a cerut demisia.

Mihai Sturzu anunta ca demisioneaza din PSD, dupa un nou conflict deschis cu Liviu Dragnea

Deputatul Mihai Sturzu, fost lider al tinerilor social-democrati, a anuntat astazi, dupa un nou conflict deschis cu Liviu Dragnea in cadrul congresului TSD, ca demisioneaza din partid si a respins acuzatiile lansate de presedintele PSD.

Mihai Sturzu, atac la Liviu Dragnea. Deputatul ii cere presedintelui PSD sa se suspende din functie

Deputatul Mihai Sturzu, liderul TSD, i-a cerut sambata presedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, sa se suspende din functie pana la rezolvarea problemelor juridice pe care le are, transmite.

Raspunsul lui Liviu Dragnea la declaratiile deputatului Mihai Sturzu

Liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Congresul Tinerilor PSD, ca liderul Tinerilor Social-Democrati, deputatul Mihai Sturzu a profitat de tragedia din clubul Colectiv, dupa ce Sturzu a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

Mihai Sturzu a anuntat ca demisioneaza din PSD

Deputatul Mihai Sturzu, fost lider al tinerilor social-democrati, a anuntat sambata, dupa un nou conflict deschis cu Liviu Dragnea in cadrul congresului TSD, ca demisioneaza din partid si a respins acuzatiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )