Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mihail Boldea afla maine daca merge acasa, dupa mai bine de un an de detentie

Adevărul Adevărul,
Mihail Boldea afla maine daca merge acasa, dupa mai bine de un an de detentie

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca maine recursul facut de D. - Serviciul Teritorial Iasi la decizia magistratului care a decis eliberarea lui Mihail Boldea. Curtea de Apel decisese pe 12 iunie ca fostul deputat galatean sa fie judecat in libertate. continuă pe Adevărul

Gigi Becali afla, miercuri, daca va fi liber in urmatoarele trei luni.

Omul de afaceri Gigi Becali afla, miercuri, daca va fi pus in libertate temporar, pentru trei luni, relateaza Mediafax. Tribunalul Bucuresti se pronunta in cazul cererii lui Becali de intrerupere a pedepsei de trei ani de inchisoare, primita in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanta va judeca si solicitarea de contopire a pedepsei din dosarul schimbului de terenuri cu cea din Valiza. Luni, Gigi Becali a spus in fata instantei ca una dintre fiicele sale implineste 18 ani in 7 .

Basescu, intrebat daca merge marti in Parlament: De ce? Ma suspenda?

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat marti seara, cu ocazia declaratiei de presa sustinuta la Cotroceni, daca va merge marti in Parlament. Seful statului a raspuns, in glume: De ce? Ma suspenda?. Legislativul se reuneste marti, in plen, pentru a discuta cererea presedintelui Basescu privind referendumul.

Gigi Becali afla miercuri daca va fi pus in libertate temporar, pentru trei luni

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca admite cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN, urmand sa judece si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )