Libnet.ro
UNICEF

08:16

La multi ani, Romania! 98 de ani au trecut de la formarea Romaniei Mari, de cand s-a scris cea mai importanta fila din istoria tarii noastre (VIDEO)

B1 B1,
La multi ani, Romania! 98 de ani au trecut de la formarea Romaniei Mari, de cand s-a scris cea mai importanta fila din istoria tarii noastre (VIDEO)

Sunt 98 de ani de la formarea Romaniei Mari, de cand s-a scris cea mai importanta fila din istoria tarii noastre. O fila in care au fost prinsi toti romanii de la Nistru pana la. continuă pe B1

La multi ani, Romania! La multi ani, argeseni! Parade militare, fanfara si concerte, in Arges, de Ziua Nationala a Romaniei

La Pitesti, festivitatile zilei de 1 Decembrie au inceput la Cimitirul Eroilor, de pe strada Nicolae Dobrin, cu un ceremonial militar si religios cu depuneri de coroane si jerbe de flori si a continuat cu o parada militara in zona centrala a municipiului.

Marii sportivi ai Romaniei le-au urat La multi ani romanilor, de Ziua Nationala: Am inaltat drapelul cat de sus am putut si asa voi face si de acum inainte

Marii sportivi ai Romaniei le-au urat La multi ani romanilor, joi, de Ziua Nationala, prin mesaje postate pe retelele de socializare. Catalina Ponor a scris ca si de acum inainte va.

Mesaj regal cu ocazia Zilei Nationale. Nepotul regelui Mihai, Nicholas de Roumanie: La multi ani tara mea draga

Nepotul regelui Mihai, Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, a urat la multi ani romanilor cu ocazia Zilei Nationale. in mesajul transmis pe Facebook, Nicholas a subliniat faptul ca Romania este tara sa.

Mesajul lui Carmen Iohannis cu ocazia Zilei Nationale: La multi ani dragi romani! Sa traim bucuria deosebita a acestei zile

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dedicat tuturor romanilor cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale.

Cu doi ani MAI MARE decat Tara mea. Mihai Sora: La multi ani Romanie! Mi-e dor de copilaria noastra comuna (FOTO)

Mihai Sora urmeaza La multi ani romanilor intr-un mod inedit. Filosoful, care a implinit recent 100 de ani, remarca intr-o postare pe Facebook ca este cu doi ani mai mare.

Romania a trecut pe deficit comercial in relatia cu partenerii non-UE, in primele opt luni

Romania a trecut pe deficit comercial in raport cu tarile non-UE, acesta insumand 611,3 milioane euro, in primele opt luni din acest an, dupa ce in aceeasi perioada a anului precedent exista un excedent de 131,9 milioane euro, reiese dintr-un raport al Ministerului Economiei, citat de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )