Libnet.ro
UNICEF

11:45

O noua adversara in premiera pentru Simona Halep

Online Sport Online Sport,
O noua adversara in premiera pentru Simona Halep

Calificata in turul 3 la Australian Open, Simona Halep si-a aflat joi adversara pe care o va intalni pentru un loc in optimile de finala. continuă pe Online Sport

Simona Halep, calificata in turul secund la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4, s-a calificat in turul al doilea al Australian .

Simona Halep, calificata in turul al treilea la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4, a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, pe brit.

Victorie la pas pentru Simona Halep, in primul tur de la Australian Open. Dupa un prim set strans cu Jennifer Brady, a treia tenismena a lumii s-a dezlantuit in actul secund

Simona Halep a castigat partida cu Jennifer Brady, scor 7-6 6-1, din primul tur de la Australian Opensi o va infrunta, in faza urmatoare, pe castigatoarea duelului dintre Harriet Dart si Misaki.

Ora primului meci pentru Simona Halep la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4, Simona Halep va intra in competitia de la Australian Open in cursul zilei de marti.

VIDEO Ion Tiriac, donatie de 100.000 de dolari australieni - Provocare lansata pentru Simona Halep

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a initiat o campanie de donatii, in contextul eforturilor de ajutorare a victimelor incendiilor de vegetatie care devasteaza Australia. Anuntul a fost facut printr-un mesaj video, in care Tiriac spune ca fundatia sa a donat 100. 000 de dolari australieni Federatiei Australiene de Tenis. Fostul sportiv i-a lansat o provocare Simonei Halep sa se alature cauzei.

Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Meci greu pentru Simona Halep in runda inaugurala la Australain Open, unde a intalnit-o pe americanca Jennifer Brady, a 49-a jucatoare a lumii.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

Australian Open: Simona Halep, in turul doi (7-6(5), 6-1 cu Jennifer Brady) Puternica mental

Nu a avut inceputul de meci pe care il astepta, dar a luptat pentru fiecare punct si a reusit gratie unui mental puternic sa anuleze trei sanse de set ale adversarei. Simona Halep s-a calificat in turul doi de la Australian Open dupa un meci intens jucat impotriva lui Jennifer Brady 7-65), 6-1). Prima mansa a fost cheia partidei, Halep aratand multa disponibilitate la efort. Confruntarea de pe Margaret Court Arena a durat o ora si 36 de minute.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul II de la Australian Open. Vom avea parte de un duel in premiera, joi dimineata

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari a produs o mare surpriza si a eliminat-o pe.

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )