Libnet.ro
UNICEF

10:45

Petru Groza, cel mai important om politic din trecutul Hunedoarei si Devei

Adevărul Adevărul,
Petru Groza, cel mai important om politic din trecutul Hunedoarei si Devei

Petru Groza a fost unul dintre cele mai controversate personaje din istoria recenta a Romaniei si totodata unul dintre hunedorenii aflati in galeria celor mai importanti oameni politici din ultimul secol. continuă pe Adevărul

Petru Groza, cel mai important om politic din trecutul Hunedoarei

Petru Groza a fost unul dintre cele mai controversate personaje din istoria recenta a Romaniei si totodata unul dintre hunedorenii aflati in galeria celor mai importanti oameni politici din ultimul secol.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis: Cel mai CURAT spital din EUROPA se gaseste in Romania, Brasov

Cel mai curat spital din Europa se afla in Romania, la Brasov. Poate parea o fraza desprinsa dintr-un roman SF, dar nu este decat purul adevar. Meritul pentru premiul oferit spitalului Sf. Constantin din partea.

Castiga 5 invitatii la cel mai important eveniment de retail al anului

Sunteti pasionati de retail si FMCG? Wall-Street. ro va ofera 5 invitatii la retailArena, conferinta internationala dedicata celor mai noi tendinte din industria de retail si bunuri de larg consum. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la cele.

Piata platinei se confrunta cu cel mai mare deficit din 1999

Cererea de platina va depasi oferta in acest an, iar deficitul va fi cel mai mare din 1999, generat de multe achizitii industriale si investitii, care vor compensa incetinirea consumului bijutierilor si al producatorilor de automobile, potrivit companiei britanice de metale pretioase Johnson Matthey Plc.

Congresul Vulgata, cel mai important eveniment academic al finalului de an

In perioada 14-17 noiembrie 2013 va avea loc la Bucuresti Congresul Vulgata, organizat de Centrul de Editare si Traducere Traditio al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Vulgata Verein Chur Elvetia), in colaborare cu New Europe College. Congresul, o premiera in domeniu, ofera prilejul unui schimb de experienta intre echipa romaneasca si cea germana a traducatorilor Vulgatei. Lucrarile Congresului vor avea loc la Colegiul Noua Europa Bucuresti, str. Plantelor nr. 21) si la Facultatea de Teologie Romano-Catolica Bucuresti, str. G-ral Berthelot nr.

Lemet investeste 1,6 mil. lei in cel mai mare magazin din Capitala

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, inaugureaza un nou magazin LEMS in Bucuresti.

Faze Tari: Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Tu poti sa-l pronunti? Cauta monede cand a dat peste un sicriu vechi de 2.000 de ani! A inlemnit cand a vazut ce se afla inauntru; S-a inventat bautura care te-mbata fara sa-ti dea dureri

Cum arata acest burger inainte de a fi vandut! Daca ai vedea asta, n-ai mai manca niciodata!Desi se stie ca produsele din fast-fooduri nu sunt foarte. Gena lui Dumnezeu exista. Religia se poate explica stiintific!Daca, timp de secole, ratiunile stiintei si cele ale spiritului s-au aflat la poluri opuse.

Este cel mai scump tablou din lume. Lucrarea a fost licitata contra unui pret naucitor

Ansamblul de trei tablouri intitulat Three Studies of Lucian Freud, pictat de Francis Bacon in 1969, a fost cumparat la licitatie pentru suma record de 142 milioane de dolari. Licitatia a fost organizata marti.

Vineri are loc cel mai important eveniment de afaceri local: Topul firmelor 2013

Camera de Comert si Industrie Arges organizeaza pe 15 noiembrie, incepand cu ora 18. 00, la Complexul STAR Plaza din Bascov, Topul firmelor 2013.

Aradul va avea cel mai modern angiograf din Romania.Aparatura are o valoare de peste 500.000

Cel mai modern angiograf din Romania va fi instalat la Arad. Aparatura are o valoare de peste 500. 000 si este unul dintre primele din generatia lui instalat in Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )