Libnet.ro
UNICEF

11:45

Procurorul Elena Grecu, al patrulea candidat la sefia DNA

Antena3 Antena3,
Procurorul Elena Grecu, al patrulea candidat la sefia DNA

Procurorul Elena Grecu este al patrulea candidat la sefia DNA. Fost procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, in prezent aceasta este sef serviciu in structura centrala a. continuă pe Antena3

Procurorul Elena Grecu - al patrulea candidat la sefia DNA

Procurorul Elena Grecu si-a depus luni candidatura la selectia organizata de Ministerul Justitiei pentru functia de sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Primul candidat pentru sefia DNA

Primul procuror care si-a depus candidatura pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DNA este procurorul Florentina Mirica. Aceasta si-a depus candidatura luni dimineata.

Cristian Lazar, cel de-al treilea candidat la sefia DNA

Cel de-al treilea candidat la sefia DNA este Cristian Lazar, de la Parchetul General, care s-a prezentat de asemenea la sediul MJ pentru a-si depune candidatura pentru ocuparea functiei de sef al Directiei.

Al patrulea candidat pentru sefia DNA intra n cursa: Elena Grecu

Procurorul Elena Grecu si-a depus luni candidatura la selectia organizata pentru functia de sef al Directiei Nationale Anticoruptie, fiind al patrulea candidat care se inscrie in cursa, informeaza Agerpres. Luni este ultima zi pentru depunerea dosarelor.

Cine este Florentina Mirica, procurorul care si-a depus candidatura la sefia DNA. Dosarele grele instrumentate de posibila succesoare a lui Kovesi

Primul procuror care si-a depus candidatura pentru sefia DNA este Florentina Mirica. Asta s-a intamplat chiar luni,in ultima zi de depunere a candidaturilor, conform calendarului anuntat de Ministrul Justit.

Fosta subalterna a lui Kovesi si-a depus candidatura pentru sefia DNA

Fosta subalterna a Laurei Codruta Kovesi, Florentina Mirica, si-a depus candidatura pentru sefia DNA. Este dovada clara ca o persoana absolut stearsa de la Judecatoria Buftea e adusa direct la.

Primul procuror care si-a depus candidatura la sefia DNA

Primul procuror care si-a depus candidatura pentru sefia DNA este Florentina Mirica. Asta s-a intamplat chiar luni,in ultima zi de depunere a candidaturilor, conform calendarului anuntat de Ministrul.

Patru candidati la sefia DNA. Cine sunt Florentina Mirica, Marius Iacob, Cristian Lazar si Elena Grecu. Dosarele grele instrumentate de cei patru procurori

UPDATE: inca un procuror si-a depus candidatura pentru conducerea DNA. Este vorba despreprocuroarea Elena Grecu, carelucreaza din 2015 ca sefa a Biroului Juridic al DNA, structura centrala. Elena.

Ministerul Justitiei a publicat lista finala a candidatilor la sefia DNA. Cine sunt Florentina Mirica, Marius Iacob, Cristian Lazar si Elena Grecu. Dosarele grele instrumentate de cei patru procurori

00Ministerul Justitiei a publicat luni seara lista finala a candidaturilor pentru conducerea DNA, informeaza Stiripesurse. ro. Patru procurori s-au inscris in cursa pentru sefia Dorectiei. Este vo.

Tudorel Toader, PRIMELE DECLARATII despre candidatii la sefia DNA: Ce spune ministrul Justitiei despre procurorii care au fost cercetati de superiori

Patru procurori si-au depus luni candidatura pentru functia de sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Este vorba despre Florentina Mirica, Marius Iacob, Cristian Lazar si Elena Grecu. intrebat de jurnalisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )