Libnet.ro
UNICEF

10:45

Radu Banciu: Ca sunt 5 politisti sau 5 vatafi sau 5 voluntari care distribuie Lumina Sfanta, e acelasi lucru ca si cum ar fi 105 sau 150.000. Izolarea nu se respecta (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ca sunt 5 politisti sau 5 vatafi sau 5 voluntari care distribuie Lumina Sfanta, e acelasi lucru ca si cum ar fi 105 sau 150.000. Izolarea nu se respecta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre controversele care au aparut in spatiul public dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti,. continuă pe B1

Radu Banciu: 200.000 de pacienti confirmati cu COVID-19 vor muri pana la final de aprilie. SUA, cu 600.000 de cazuri de infectie cu coronavirus, sunt de neoprit literlamente (VIDEO)

Radu Banciu este de parere ca, pana la sfarsitul lunii aprilie, bilantul deceselor inregistrate in randul pacientilor confirmati cu COVID-19 se va ridica la 200. in prezent, la nivel global, peste 2.

Radu Banciu: COVID-19 ar fi aparut intr-o pestera de langa Wuhan, unde cercetatorii chinezi testau, cu banii americanilor, coronavirusul pe lilieci (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, originile coronavirusului, care ar fi provocat o prima imbolnavire intr-o pestera de langa Wuhan, unde mai multi.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Terminati cu prostia asta ca noi suntem cei mai rezistenti. in Slovacia au murit doi oameni. Letonia are trei morti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre informatia potrivit careia faptul ca tara nostra are mai putine victime ale COVID-19 fata de alte state s-ar datora genelor.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Nu despre vaccin este vorba, ci despre tratament. Atat timp cat nu exista un tratament oficial, boala nu poate sa dispara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre criza provocata de noul coronavirus, precizand ca in acest moment nimeni nu poate estima cat se poate prelungi aceasta, iar ideile.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )