Libnet.ro
UNICEF

08:16

RETETE DE PASTE: Drob de miel, cea mai tare reteta cu care iti poti impresiona invitatii

Antena3 Antena3,
RETETE DE PASTE: Drob de miel, cea mai tare reteta cu care iti poti impresiona invitatii

MOD PREPARARE Drob RETETE DE PASTE. Maruntaiele si carnea de miel se spala, se taie cuburi si apoi se dau prin robot / masina de tocat carne. Compozitia o punem intr-un catron mai mare peste care . continuă pe Antena3

RETETE DE PASTE. Drob de miel - Reteta lui Radu Anton Roman. Cea mai delicioasa reteta posibila

Radu Anton Roman avea o reteta delicioasa pentru drobul de miel. Toate ingredientele trebuiau sa fie proaspete iar prepararea era o adevarata placere. Ingrediente: 1 kg maruntaie de miel -.

RETETA FRIPTURA DE MIEL CU CONIAC DE PASTE. Cea mai buna reteta de friptura de miel

Sunt zeci si zeci de feluri de a pregati o friptura delicioasa de miel. in cele ce urmeaza, va prezentam o reteta inedita de friptura de miel cu coniac.

Cea mai BUNA RETETA DE COZONAC pentru Paste: Cu asta mergi la sigur!

RETETA COZONACde Paste ca la bunica. Ingrediente: 1 kg faina, 7 oua, 70 gr drojdie, 500 ml lapte, 125 ml ulei, 125 g unt, esenta de vanilie, esenta de rom, de rom dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, cacao,.

VIDEO Cea mai tare lovitura din Fed Cup. Simona Halep a ridicat sala in picioare la meciul Franta - Romania

Simona Halep a fost vioara intai a Romaniei in meciul de Fed Cup disputat in acest weekend impotriva Frantei, pierdut de echipa noastra.

RETETE DE PASTE. Drob de miel, o reteta delicioasa pentru masa de Paste

De pe masa de Pasti nu poate lipsi un drob de miel. In unele familii, exista o reteta pastrata cu sfintenie din mos-stramosi, trecuta de la o generatie la alta, prilej de lauda pentru.

VIDEO Vopsirea oualor de Paste cu orez: cea mai simpla tehnica

Daca nu mai vrei sa folosesti vechiul model, iti propunem vopsirea oualor de Paste cu orez. Desi pare complicat, tehnica este ca o joaca de copii.

Ce ascunde cel mai tare telefon Huawei: secretul camerei foto a fost aflat

Huawei P30 Pro e cel mai nou si mai performant telefon al companiei. Totusi, acesta mai are un atu: camera foto. Acum stim cum functioneaza. Ce a reusit Huawei sa faca odata cu acest telefon e sa-i faca atenti pe oameni, mai mult ca oricand, la camera foto. Are trei senzori, dar cea mai interesanta [] .

Ce simbolizeaza fiecare zi din Saptamana Patimilor. De ce este Vinerea Mare cea mai neagra zi a crestinismului?

Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este ziua cea mai neagra din istoria Crestinismului. Este ziua in care Iisus a fost biciuit, scuipat si rastignit intre doi talhari. Este Vinerea neagra in care.

Revista People a desemnat cea mai frumoasa femeie a anului 2019

Revista People a desemnat cea mai frumoasa femeie a anului 2019. Actrita Jennifer Garner, in varsta de 47 de ani, a fost aleasa pentru cariera in actorie si munca ei in scopuri caritabile, dar si pentr.

Cea mai puternica rugaciune in JOIA MARE. Te ajuta in orice problema!

In Joia Mare, se praznuiesc sfanta spalare a picioarelor, Cina cea de Taina, rugaciunea cea mai presus de fire si Vanzarea Domnului. Tot atunci se rosteste o rugaciune puternica. Te ajuta in orice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )