Libnet.ro
UNICEF

08:16

Rezultate din Liga 2. Etapa incredibila a oaspetilor

Online Sport Online Sport,
Rezultate din Liga 2. Etapa incredibila a oaspetilor

Nu mai putin de sase victorii ale oaspetilor in cele sapte meciuri programate, sambata, in etapa a 8-a din Liga 2. continuă pe Online Sport

Simona Halep, laudata de cine se astepta mai putin. O umilise in urma cu putin timp

Simona Halep si-a incheiat sezonul dupa infrangerea dura din turul 4 de la Roland Garros, 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek. Cea care a si castigat turneul, dupa o finala cu Sofia Kenin. Necrutatoare in disputa de pe Philippe Chatrier, poloneza a fost foarte eleganta la declaratii. Swiatek a ales partida contra Simonei drept cea mai .

Digisport: Mititelu a pierdut un nou razboi cu echipa din Liga 1: TAS e de acord cu folosirea numelui Universitatea Craiova

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne TAS) a decis, vineri, ca decizia FRF de a aproba folosirea numelui Universitatea Craiova de gruparea din Liga 1 este una valida.

Internetul 5G, proba practica sau cum poti sa descarci un sezon intreg de pe Netflix in mai putin de 5 minute

De peste un an, trei dintre cei patru operatori din Romania au anuntat retele 5G. Bine, deocamdata sunt mai mult niste puncte in care poti incerca noul tip de internet. Iar unul dintre operatori a spus in august ca ofera chiar acoperire pentru tot Bucurestiul. Eu stau insa la periferia Capitalei, iar harta arata ca sunt acoperit. Asa ca am facut un mic test.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )