Libnet.ro
UNICEF

08:31

Romanii sunt pe primul loc in topul turistilor straini din Bulgaria

România Liberă România Liberă,
Romanii sunt pe primul loc in topul turistilor straini din Bulgaria

Bulgaria ramane in topul primelor trei destinatii preferate de turistii romani in vara anului 2020, . continuă pe România Liberă

Romanii sunt pe locul 1 in topul turistilor straini in Bulgaria

In afara vacantelor interne, Bulgaria ramane in top 3 destinatii preferate de romani vara aceasta, avand avantajul proximitatii, al resorturilor all inclusive si al calitatii plajelor.

Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Ultimele date din sondajele care arata preferintele bucurestenilor in cursa pentru Primaria Capitalei. Surprizele nu contenesc sa apara! Ce candidati ocupa primele locuri? Sondaj alegeri Primaria Capitalei: Care sunt preferintele bucurestenilor? Surprize, surprize! Lucrurile au luat o intorsatura cum putini s-ar fi gandit, iar zvonul controversat cum ca Nicusor Dan ar fi gay nu a .

Alexandru Rafila, despre situatia COVID-19 a Romaniei in UE: Suntem pe primul loc

Reprezentantul Romaniei la OMS , Alexandru Rafila, a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia Romaniei cu privire la infectia cu COVID-19 in Europa. Acesta contrazice Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor care plasa Romania pe locul doi in ceea ce priveste numarul cazurilor noi de imbolnaviri. Potrivit acestuia, Romania se afla .

Cat costa, de fapt, sejururile din Bulgaria. Romanii sunt cei mai fideli clienti

In afara de vacantele in tara, Bulgaria ramane in top 3 destinatii preferate de romani in aceasta vara, avand si avantajul proximitatii, al resorturilor all inclusive si al calitatii plajelor. Cat costa sejururile din Bulgaria Astfel, hotelierii bulgari atrag romani prin discounturile generoase de pana la 40% fata de pretul sejururilor in anii trecuti si .

Romanii, pe primul loc ca numar de cazuri de COVID-19 in randul turistilor din Grecia, in perioada 1 iulie - 16 august

Romaniii se afla pe primul loc ca numar de cazuri de COVID-19 in randul turistilor din Grecia, potrivit datelor facure publice de autoritatile de la Atena.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )