Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ryanair si-a inrautatit estimarile dupa suspendarea zborurilor din si catre Italia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ryanair si-a inrautatit estimarile dupa suspendarea zborurilor din si catre Italia

Ryanair si-a revizuit in scadere obiectivul de a ajunge la 151 de milioane de pasageri in anul fiscal care se va incheia la 31 martie 2020, dupa ce a suspendat toate zborurile din si catre Italia, cea mai mare piata a sa. continuă pe Ziarul Bursa

Cum iti poti recupera banii pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor dintre Romania si Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24.

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )