Libnet.ro
UNICEF

10:45

Scandal in cel mai temut clan de interlopi din Romania. Bataie mare pe avere

Playtech Playtech,
Scandal in cel mai temut clan de interlopi din Romania. Bataie mare pe avere

Costel Corduneanu, liderul clanului Cordunenilor, si-a dat fosta sotie in judecata. Acesta le cere magistratilor de la Judecatoria Iasi sa ia o decizie in privinta partajului bunurilor. El doreste ca apartamentul in care locuieste sa ii ramana lui, fosta sa partenera neavand vreo pretentie in sensul acesta. Scandal in cel mai temut clan de interlopi . continuă pe Playtech

Review restaurant George Butunoiu: Cel mai sofisticat home delivery din Bucuresti

De cand s-au inchis restaurantele si nici pe terase nu se mai poate sta bucurandu-te cu adevarat de viata si de banii multi pe care ai reusit sa-i aduni in cont, restaurantele mari din Bucuresti au inceput a se intrece in meniuri de delivery.

Topul celor mai verificate domenii de afaceri din Romania

Antreprenorii si managerii din Romania sunt tot mai preocupati de capacitatea de plata si riscul de insolventa pentru toti clientii si furnizorii actuali, dar si pentru cei pe care ii prospecteaza. Numarul verificarilor in randul firmelor din Romania s-a dublat in contextul pandemiei, potrivit datelor din platforma Termene. ro.

Cel mai distribuit mesaj pe Twitter in 2020

Utimul tweet de pe contul lui Chadwick Boseman, care anunta decesul actorului la varsta de 43 de ani, a fost cel mai distribuit mesaj pe Twitter anul acesta si cel care a primit cele mai multe aprecieri din istoria platformei. Actorul american, cunoscut pentru rolul din filmul Black Panther, din celebra serie Marvel, a murit in luna august.

Cel mai mare pom de Craciun din lume si-a aprins luminitele

Cel mai mare pom de Craciun din lume, amenajat in muntii Apenini din apropierea orasului Gubbio, din Italia, si-a aprins luminitele. Structura sa impresionanta a intrat in Cartea Recordurilor.

Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o masina de zeci de mii de euro. Ce rasfat, cum a fost surprinsa (exclusiv)

Ranile de pe sufletul uneia dintre cele mai apreciate artiste de la noi incep sa se cicatrizeze. Artista din Romania care si-a achizitionat masina in valoare de 70. 000 de euro ca sa treaca peste divort a fost surprinsa de curand intr-o ipostaza mai putin obisnuita. Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o .

STUDIU: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa. Tara noastra poate anula, in urmatorii ani, decalajul fata de alte state europene

Romania are cel mai mare potential de crestere in ceea ce priveste tehnologiile digitale, potrivit unui studiu in care au fost incluse noua tari europene. Sondajul pan-european a fost comandat de platforma de.

Eurostat: Romania, in randul statelor UE care au cunoscut cel mai mare declin anual al economieiin al treilea trimestru

Romania se afla in randul statelor europene care au cunoscut cel mai mare declin anual al economieiin al treilea trimestru, pe fondul pandemiei de COVID-19, potrivit datelor Eurostat. in trimestrul trei din.

Numarul pacientilor internati la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, a scazut la jumatate in timpul pandemiei

Internarile la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania, au scazut la jumatate comparativ cu anul trecut - 27. 838 de pacienti, in scadere cu aproximativ 50% fata de anul 2019, cand numarul celor internati in regim continuu a fost de 50. 647 - anunta reprezentantii unitatii medicale. in ceea ce priveste spitalizarile de zi, numarul acestora s-a ridicat la 51. 430 de pacienti, comparativ cu anul anterior, cand s-au inregistrat 81. 981 de pacienti.

Cel mai mare arbitru din istoria Elvetiei il apara pe Coltescu: Rasism? Nici vorba!

In 2003, Urs Maier a trebuit sa-si inchida contul de e-mail, dupa valul de mesaje jignitoare si amenintatoare primite din Romania. Astazi, el a avut puterea sa faca un lucru de care n-au fost in stare unii conationali ai lui Coltescu: judecarea incidentului de la Paris, in mod rational.

Nationala lui Mirel Radoi, laudata la cel mai inalt nivel! Ce a spus un campion mondial despre tricolori

Romania nu a avut noroc la tragerea la sorti pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Va face parte din grupa J, alaturi de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein. Primele trei dintre acestea se afla pe lista calificatelor la Campionatul European din 2020. Germania fiind chiar una dintre favoritele la castigarea trofeului. Antrenorul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )